2017

cu reduceri

Cum scapati legal de un sef rau


Mersul la serviciu ar fi o placere, daca nu ar exista sefi rai, care iti gasesc motiv de critica din orice si colegi de munca dificili, plus stresul zilnic. La toate acestea se adauga trezitul dimineata si asteptatul prin statiile de autobuz, cand tuna, fulgera si este ger de crapa pietrele. Ai nopti in care nu poti dormi de frica sefului, caruia nu ii intri in voie cu nimic? Te-ai gandit ca Fabrica-de-Firme.ro te ajuta sa scapi legal de seful tau?

Infiintare PFA este solutia ta de eliberare pentru totdeauna de serviciul stresant.

La firma ta tu iti stabilesti programul si iti dai toata silinta stiind ca lucrezi pentru tine.

Totul incepe pe site-ul Fabricii-de-Firme.ro. Intri hotarat sa soliciti ajutorul si citesti cu atentie toate explicatiile, sa te convingi ca nu te costa o avere sa iti faci o firma.

Nu poti desfasura activitati productive sau sa prestezi servicii, daca nu functionezi legal! Pentru asta exista servicii de infiintari firme de calitate premium, iar tu nu ai altceva de facut, decat sa faci o vizita la sediul lor si sa le pui la dispozitie actele de care este nevoie si dupa cel mult o saptamana, vei avea actele firmei tale!

Un SRL iti permite sa fii actionar unic sau sa ai mai multi asociati si administratori, iar costurile de infiintare nu sunt mai mari de 1 000 de lei. Atat te costa sa scapi legal de un sef neintelegator si de un loc de munca pe care il detesti. Iata ca exista alternativa sa iti redobandesti linistea.

PFA sau SRL este dilema la care te ajuta ei sa raspunzi si sa alegi ceea ce este mai avantajos pentru afacerea ta!

Fabrica-de-Firme.ro se implica alaturi de tine sa desfasori linistit si legal activitatea si sa iti indeplinesti menirea, iar menirea noastra, a tuturor oamenilor, este sa fim fericiti si sa avem de toate.

Salveaza-te pana nu este prea tarziu si pana nu te imbolnavesti!

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc