2017

cu reduceri

Recuperar fisiere sterse accidental!

Ai şters din greşeală un fişier important pe computerul tau şi nu l-ai mai recuperat? Ai închis calculatorul şi la reinitiere ti-au disparut date importante? Sigur că da.
Acest tip de accidente apar mai des decât ne-am dorit şi majoritatea dintre noi au trecut prin aceste momente. Atunci când un text este eliminat accidentală, şi observam la timp, avem posibilitatea să anulam şterge operaţiuni şi preluarea fisierul de la coşul de gunoi. Dar ce se întâmplă atunci când nu ne dam seama la timp si eliminam un alt program sau un virus si o data cu el ne dispare anumite date impotante? Ei bine, nu ne rmane decat sa utilizam anumite instrumente de recuperare a informatiilor(fisierele) noastre pierdute.

De ce functioneaza Programele de recuperare de date?
De obicei, atunci când ştergeţi un fişier datele acestuia nu dispar definitiv de pe disc, informaţiile rămân până când aceasta sunt suprascrise cu alte date. Programele şi serviciile de recuperare de date şi fisiere sunt în măsură să reconstruiasca informaţii şterse de pe un hard disk, CD, DVD, cartela de memorie, MP3, iPod-ul şi, în general, orice dispozitiv de stocare a informaţiilor.

Program de recuperare fisiere Recuva

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc