2017

cu reduceri

De ce agreagatoarele de job-uri preiau autoritatea pe piața de muncă?

Agregatoarele de job-uri devin tot mai populare printre cei ce își caută un loc de muncă. Un motiv important din care mulți oameni profită de serviciile acestora este accesibilitatea. Agregatoarele compilează majoritatea job-urilor disponibile într-o regiune, țară, oraș într-un singur mediu centralizat. Job boardurile, pe care astăzi se postează ofertele originale cad într-un fel de dependență de trafic din aceste motiv.

Acestea colectează datele prin intermediul codului HTML de pe site-urile susmenționate. Opțional, site-urile ce conțin locurile de muncă le oferă agregaoarelor codul său de tip XML, care este un flux de informație care se înnoiește constant, când pe job board apare un loc nou de muncă. De ce o fac, însă? Pentru că agregatoarele trimit utilizatorii înapoi la site-urile pe care ofertele au fost postate original. Din care putem zice că agregatoarele sunt intermediar între utilizator și job board.

Agregatoarele de joburi sunt populare și cu studenții, la momentul de față, pentru că acestea conțin o mare parte din joburile, care nu necesită experiență în domeniu, fapt care le oferă posibilitatea să nu petreacă ore în șir la monitoare colectând câte o ofertă de pe fiecare job-board.

Pe paginile agregatoarelor, la fel, puteți găsi cât și ofertele de locuri de muncă în întreaga țară atât și în afara acesteia. Marea majoritate ale agregatoarelor au zeci de filiale internaționale și colectează date și oferte de pe job board-uri de pe toate cele cinci continente.

Ce concluzie putem face din toate acestea? Dacă sunteți proprietarul unui  job board sau cel puțin aveți în plan să creați o asemenea platformă, asigurați-vă că ați trimis codul vostru XML celor mai mari agregatoare de job-uri. Site-uri precum Monster.com, Indeed.com și Jooble.org sunt cei mai de vază reprezentanți pe piața de job-uri astăzi. Oferind acestora fluxul XML, job board-ul Dumneavoastră poate atrage un flux mare de trafic, mult mai mare decât cel organic.

Mai multe detalii pe Jooble

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc