2017

cu reduceri

Sustine NouWidget



Pentru colaborare puteti lasa un comentariu in formularul de mai jos: Blogul este realizat in scopul de a oferi informatii si ajutor blogerilor in general, care doresc sa dea mai multa performanta si aspect propriului blog.
Aici ve-ti gasi informatii utile descpre: widget,scripturi,resurse blog,programe windows,generatoare text,editoare imagine,coduri HTML/CSS etc.

Sustine si tu nouwidget.blogspot.com!
Acest proiect este conceput pentru o colaborare intre bloguri pentru a mari popularitatea in motoarele de cautare (Google,Yahoo,MSN etc).Daca esti de acord vei avea un link direct (al blogului sau site-ului tau) in pagina principala la sectiunea BlogRoll.

Link-urile sustinatorilor vor fi tot timpul afisate la vedere pe pagina principala atunci astept ca si nouwidget.blogspot.com sa fiu afisat pe prima pagina de blog sau site la loc vizibil.

Acept bloguri sau site-uri al caror continut il agreez.

Bannere au marimea de 125x125 diferite culori.Copiaza codul html de la bannerul care iti convine si inserteazal pe blogul tau.




















<a href="http://nouwidget.blogspot.com/" target="_blank">
<img src="http://img153.imageshack.us/img153/8405/bannerfans61760675.png" /></a>



Banner 88x31px


<a href="http://nouwidget.blogspot.com/" target="_blank">
<img src="http://img46.imageshack.us/img46/3940/pentruwebmasters8831.png" /></a>


Banner 160x80px


<a href="http://nouwidget.blogspot.com/" target="_blank"><img src="http://img545.imageshack.us/img545/4949/pentruwebmasters16080.png" /></a>



96 comentarios:

  1. Hello, am adaugat banner-ul dvs la mine pe blog la adresa http://startinformation.blogspot.com as vrea sa pune-ti si dvs un link catre mine. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Diaconu Daniel un link catre blogul tau a fost adaugat la sectiunea BlogRoll. ATENTIE! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,am adaugat si eu bannerul dvs. pe blogul meu http://ptc-uri.blogspot.com/ as dori sa-mi postati si mie link-ul la BlogRoll.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Bogdan blog-ul tau a fost adaugat la sectiunea BlogRoll.
    ATENTIE! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut,
    Am adaugat banner-ul tau si pe http://totul-despre-flori.blogspot.com,avem o buna colaborare si la Tractari auto.
    Multumesc anticipat
    Sorin
    P.S.ai blog foarte interesant si plin de informatii utile

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Sorin blogul http://totul-despre-flori.blogspot.com a fost adaugat la sectiunea BlogRoll. atentie! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc,
    Apreciez foarte mult blogul tau si ai multe de invatat de aici,stii cumva un progam de colorat desene on line

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarul este ca, nu am fost interesat in asa ceva "programe de colorat online" dar cauta pe google si vei gasi o multime de asemenea programe si gratis.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut, am aflat azi de blogul tau si am si adaugat bannerul la adresa www.premiigratis.blogspot.com - As dori o prescurtare a link-ului - "Premii Gratis" .
    Ms . Cred intr-o colaborare frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut beANGEL dupa ce blogul tau v-a fi indexat in Alexa si Google il voi adauga la sectiunea BlogRoll.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Domnu Constantin Am adaugat bannerul in pagina mea personala http://www.invatacumsa.com As dori un link in BlogRoll daca se poate .Daca Mai adaug un link pe pagina http://www.m4u.roPR2 si http://www.radioart.ro PR2 imi puteti pune inca un link catre http://www.detailingautoconcept.ro Tot Respectul
    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  12. salut.in primul trebuie sa recunosc, ca site-ul tau e bine "lucrat seo" .sunt un adolescent, am un site de filme online, ce strange ceva trafic, dupa cum o sa vezi mai jos, si deocamdata pr 0 :) am avut pr 2 dar cu unele sch. am pierdut pr-u.bannerul tau e adaugat, site-ul meu e http://www.filmeboo.com iar daca e ok pt. tine as vrea sa apara in footer-ul tau cu numele "filme online gratis" .astept un raspuns, o sa mai trec pe aici :)

    http://www.wta.ro/27417stats_index

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut im'write blogul http://www.filmeboo.com a fost adaugat la sectiunea BlogRoll. atentie! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  14. Maine voi pune bannerul tau pe blog. Asa cum spuneam sub alta postare de aici, site-ul este extrem de interesant.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa cum am promis am pus banner-ul tau la noi pe site. Iata linkul: http://anunturi-buzau.blogspot.com/.

    Te rog,daca se poate, sa apara in Blogroll-ul tau cu numele "Anunturi gratuite Buzau".

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Link-ul "Anunturi gratuite Buzau" a fost adaugat la sectiunea Blogroll.
    Atentie! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  17. am pus bannerul pe blogul:
    blogbrasov.blogspot.com nu stiu de ce nu reusec sa las un comentariu.Cred ca de la calc meu.

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc mult pentru parteneriat
    succes in continuare
    am adaugat bannerul dvs la dar-cu-har.blogspot.com
    va rog sa faceti la fel
    numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Andreea in primul rand nu vad bannerul meu instalat pe blogul tau, in al doilea rand nu accept bloguri care au mai putin de 30 postari si nu sunt inca indexate in google.

    RăspundețiȘtergere
  20. Salut djtatoo Link-ul "BlogBrasov" a fost adaugat la sectiunea Blogroll.
    Atentie! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  21. deci, schimb de linkuri sau schimb de bannere...am si un banner, daca doresti contacteaza-ma :D ...eu ti-am pus deja bannerul :D pe site ( www.chestii-tari.com) si as vrea ca si tu sa faci asta (pagina schimb de linkuri/bannere)....daca nu vrei cu banner macar pune-mi linkul cu numele CHESTII TARI...MUltumesc :D !

    RăspundețiȘtergere
  22. Salut Dumbry un link a fost adaugat in BlogRoll cu descrierea "Chestii Tari" Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  23. am reintrodus linkul D-voastra pe blog, chiar nu stiu cum a "disparut".Cred ca am gresit pe undeva.Va multumesc pentruintelegere

    RăspundețiȘtergere
  24. djtatoo "Blog Brasov" a fost adaugat din nou la sectiunea BlogRoll, atentie la fiecare 7 zile un script verifica legatura linck reciproc si elimina fara avizare orice blog care nu mai colaboreaza cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am adaugat bannerul la mine pe blog d-le Constantin si chiar imi face placere sa fie o legatura intre blogul meu si al dumnevoastra
    Bannerul este AICI http://totcenustii.blogspot.com/ Si tot pe prima pagina gasiti si bannerul meu care vi-l afisez si aici de unde il pot lua si altii care vor fi interesti de continutul blogului meu:

    Banner 125 x 125

    <iframe src="http://files.bannersnack.com/iframe/embed.html?hash=fae794a68517223d6c41c493b2852768&bgcolor=%233D3D3D&alt=screenshot&t=1310888914" width="125" height="125" frameborder="0"></iframe>

    RăspundețiȘtergere
  26. Salut Marcel de moment nu pot sa-ti adaug bannerul tau pe blog deoarece are un PR0, am adaugat un link catre blogul tau si il gasesti la sectiunea BlogRoll TITLU: Cum sa fac, cand blogul tau va avea PR3 il voi adauga. Atentie! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna seara!
    Am afisat un banner pe site-ul nostru, www.autovital.ro. Dorim sa fim afisati in Blogroll AUTOvital-Despre auto iar link-ul sa fie prima pagina, respectiv www.autovital.ro.
    Va multumim!
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  28. Salut Autovital link-ul a fost adaugat in Blogroll cu titlul AUTOvital-Despre auto.
    Atentie! Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  29. Salut!
    Am afisat un banner pe blogul meu , www.ctlnu.blogspot.com . Dorim sa afisati in blogroll Ctln'u blog. iar link-ul sa fie pe prima pagina. @ contact si messenger : cata4bz sa si vorbim. , daca voi fi acceptat.
    Va multumesc!
    O seara buna

    RăspundețiȘtergere
  30. ctintw: Nu se accepta bloguri ne indexate in Google. Dupa afisarea unui banner pe blogul tau si o prealabila verificare din partea mea se accepta sau nu blogul tau. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ok , am afisat bannerul , as vrea sa-mi dai add la id de messenger sa vorbesc despre blog sa ma inveti ceva adica ca defapt asta vreau YIM : cata4bz add.

    RăspundețiȘtergere
  32. ok ctlntw dupa o verificare Luni 14/11/2011 o sa te anunt ce am hotarat, ma gasesti pe yahoo Luni dupa ora 20h.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut! Te-am adăugat în lista mea de bloguri .

    Numele blogului meu : Programe Gratuite PC
    Adresa : http://www.programegratuitepc.com/

    RăspundețiȘtergere
  34. Salut Romica, blogul tau a fost adaugat vezi mai jos sectiunea BlogRoll.

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut Constantin am vazut comentariul pe care l-ai lasat pe site-ul meu si am zis sa iti las aici codul unui Banner pe care l-am facut acum Deci numele site-ului meu este Black Crusader si as dori sa am acest Banner daca se poate
    Din pacate vad ca nu se poate adauga html aici asadar daca e adauga numele Black Crusader si daca este ceva mai tinem legatura pentru a vedea cum puttem face sa fie bine pentru toata lumea.
    Bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  36. Marius blogul tau a fost adaugat la sectiunea BlogRoll.

    RăspundețiȘtergere
  37. Salut,
    Te sustin in continuare si pe http://desenefilmecopii.blogspot.com

    Cu stima,
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  38. Salut asistenta_rutiera, de moment nu pot sa-ti adaug blogul http://desenefilmecopii.blogspot.com , pana nu v-a fi indexat in Google. Pentreu o mai rapida indexare mentine banner-ul meu pe blog iti aduce mai repede apreciere din partea motoarelor de cautare. Revino peste o luna sa vedem cum apare situatia.

    RăspundețiȘtergere
  39. Interesat de un schimb de link cu al meu blog?

    www.metropolitan-ro.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  40. am adaugat,http://carpfishing-eugencostandis.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  41. Salut Eugen (carpfishing-eugencostandis) nu se accepta bloguri noi care nu sunt indexate in Google.

    RăspundețiȘtergere
  42. am pus bannerul pe blogul:
    http://iulisa.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  43. Salut Iulisa , blogul tau a fost adaugat la sectiunea BlogRoll. Nu uita un script verifica lunar legatura intre blogul Pentru Webmasters si blogul tau daca se descopera disparitia link-ului de legatura sau blogul nu este actualizat,fara nici un fel de aviz va fi eliminat. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna ziua!Ti-am adaugat bannerul pe blogul nostru pt. ca ne-a fost intr-adevar de ajutor!Site-ul nostru este http://abc-mancare.blogspot.com/
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  45. OK multumesc pentru sustinere, in momentul cand blogul tau v-a fi indexat in Google, il voi adauga pe acest blog la sectiunea BlogRoll.

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna ziua! Am pus banner-ul d-voastra pe inca 2 blog-uri...www.promovariweb.blogspot.com si www.felicitariweb.blogspot.com...speram sa le acceptati si sa puneti si d-voastra cele 2 link-uri in Blogroll, primul cu denumirea Promovari online gratuite si al doilea cu Felicitari online gratuite...va multumim!
    Va dorim un an nou fericit cu multa sanatate si cat mai multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  47. Salut Constantin Hriban, in momentul cand cele doua bloguri vor fi indexate in Google vor aparea in BlogRoll. Nu se pot adauga acum pentru ca ar trage in jos PR meu. La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  48. Te rog frumos sa ne adaugi situl,altfel bannerul dvs va fi scos de pe situl nostru.Si blogul este indexat de google.

    RăspundețiȘtergere
  49. Carticica de Bucate, sa intelegem un lucru esential pentru a promova un blog: 1.blogul trebuie sa fie actualizat frecvent. Nu pot sa accept un blog care detine doar 3-4 postari pe el. 2. se vede ca tu nu citesti informatiile de pe blogul meu! daca le-ai fi urmarit ai fi observat ca, blogul tau apare la sectiunea "Schimb Exchange". Concluzie: blogul tau v-a fi adaugat pe prima pagina in BlogRoll inainte de a detine cel putin PR1.

    RăspundețiȘtergere
  50. Felicitari pentru blogul realizat!!!!!!!!!!
    L-am adaugat la mine si voi urmari lucrurile interesante pe care le postezi.
    Daca consideri ca blogul meu merita adaugat si la dvs va las linkul;
    http://gabrielamelania.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  51. buna ziua v-am adaugat la mine pe blog http://carpfishing-eugencostandis.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  52. Salut Eugen,blogul tau a fost adugat la sectiunea Schimb Exchange. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  53. http://ptcmyref.blogspot.com , http://georgesorin.blogspot.com

    Stima

    RăspundețiȘtergere
  54. Salut George, imi pare rau sa-ti spun dar nu voi accepta bloguri care nu mai sunt actualizate de 5 luni de zile, cum este in cazul blogurilor tale. In aceste conditii nici o data un blog nu v-a avea vizitatori,nu v-a fi agreat nici de google in Page Rank etc. Deci concluzie: actualizeaza cel putin o data pe saptamana blogul daca vrei sa castigi ceva, este doar un sfat daca imi permiti.

    RăspundețiȘtergere
  55. HRISTOS A INVIAT. Am trecut scriptul de sustinere pe situl radio Edera si doresc sa discutam in particular, te rog. Id de mess: radioedera sau daca nu gasesti nr de tel pe site. Multumesc si pe curand, niciodata la revedere.

    RăspundețiȘtergere
  56. buna am adaugat si eu benerul la mine pe blog ;www.saucatiberiuadrian.com ,astept confirmarea ,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  57. Salut Andrei,blogul tau a fost adaugat in sectiunea: Schimb Exchange, in momentul cand va avea un PR2 v-a fi trecut pe pagina principala. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  58. Sunt incantata sa am bannerul tau pe blogul meu. E cel mai interesant si complet site de genul asta pe care l-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna Rose, un link catre blogul tau a fost adugat la sectiunea Schimb Exchange. Multumesc pentru apreciere.

    RăspundețiȘtergere
  60. Salut!
    Te intreb daca esti de acord sa faci un schimb de linkuri cu siteul http://itcpress.blogspot.ro/ Daca esti de acord, astept preferintele tale cu privire la link(ma poti contacta la kryss2895@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  61. super.........multumesc mult........

    RăspundețiȘtergere
  62. buna all.am pus si eu linkul pe site-ul meu...il stersesem din greseala.....www.corny.ucoz.ro
    va multumesc.....

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua...
    am adaugat si eu un banner pe blogul meu...
    o zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  64. multumesc mult ......tot ce am gasit aici este foarte interesant.....am pus linkul pe site-ul meu....va multumesc mult....
    o seara frumoasa......

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna am adaugat bennerul la mine pe blog http://filmeonlinehdi.blogspot.it/. o zi frumoasa in continuare

    RăspundețiȘtergere
  66. salut Constantin, am si eu 2 bloguri pe care doresc sa le adaugi in blogrolul tau.
    Primul este http://trucuriadsense.blogspot.com PR1 in google.
    Al doilea este http://ghiduriadsense.blogspot.com inca nu are PR in google, dar lucrez la el.
    Ca sa nu fie discutii in viitor, al doilea blog este inlocuitorul primului blog, dar din motiv ca acesta este nou, siinca nu are PR, ma folosesc de PR-ul primului. Iti multumesc anticipat. Esti rugat daca binevoiesti sa dai o vizita si sa lasi cateva impresii si de ce nu cateva sugestii.. Orice farama de crticism bun sau rau este binevenit. Omul cat traieste invata.

    RăspundețiȘtergere
  67. Salut Sauca Adrian, bannerul meu nu este vizibil pe blogul tau asa ca, nu va fi adaugat aici.

    RăspundețiȘtergere
  68. Salut Visan Dorel, primul blog al tau are PR 0, IAR ALDOILEA NU ESTE NICI LISTAT PE GOOGLE.

    RăspundețiȘtergere
  69. Salut acrd70, blogul tau a fost adaugat aici: http://nouwidget.blogspot.com/2011/12/schimb-exchange-pr-0.html

    RăspundețiȘtergere
  70. Salut !
    Esti de acord sa faci schimb de link/banner cu http://legislatiecfr.info/ ?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  71. Salut Sacalau, nu se accepta site cu pop-up sau care deschide sau redirectioneaza o alta pagina.

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna Constantin.Am pus bannerul pe blogul meu.Link aici http://tweetsome.blogspot.ro/.Accepti link cu blogul meu in blogroll?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna.Am lasat ieri un comentariu in legatura cu colaborarea.Va rog sa-mi raspundeti.

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna Alexandrina, blogul tau nu indeplineste conditiile de inscriere, daca vrei lasa bannerul meu acolo inca 2 saptamani sa vedem daca iti ajuta blogul sa creasca in PR de Goolge. Revino atunci si daca este ok il adauga fara probleme in Blogroll.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  75. Am adaugat linkul vostru la mine pe blog , la parteneri . Astept ca si voi sa imi adaugati linkul ! O zi buna . Blogul il gasiti la adresa : www.einformal.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  76. Salut Buli, cu parere de rau te anunt ca blogul tau inca nu este indexat in Google, si ce este mai important de retinut este faptul ca nu accept bloguri, unde link-ul meu nu este vizibil pe pagina principala.

    RăspundețiȘtergere
  77. Salut, doresc si eu un schimb de link , eu am adaugat un banner la mine pe site asa ca astept ca apar si eu la tine cu titlul "widget94"
    siteul meu este http://widget-94.blogspot.ro/

    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  78. Te-am adaugat pe www.sistemepc.net .
    Astept un raspuns din partea ta.

    RăspundețiȘtergere
  79. Iulian, Link adaugat, vezi sectiunea BlogRooll

    RăspundețiȘtergere
  80. Salutare, am adaugat banner pe blogul meu (vezi dreapta sidebar).

    http://zfilmesubtitrate.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  81. Blog adaugat, atentie! zFilme blogul tau inca nu este indexat in Google!!! incearca si posteaza cat mai des pe el.

    RăspundețiȘtergere
  82. Salutare, zilnic sunt adaugate noi filme. Astazi de exemplu am adaugat foarte multe episoane dintr-un desen animat si deja m-a luat google la rost cu intrebari de securitate sa dovedesc ca nu sunt "robot".

    Respect

    RăspundețiȘtergere
  83. Ok esti pe calea ce-a buna in acest caz.

    RăspundețiȘtergere
  84. Salut! Am adaugat banner de 88x31px pe www.asman.ro (in josul paginii-stanga)
    De asemenea, daca accepti banner de 125x125 (cu plata lunara si ieftin), contacteaza-ma

    RăspundețiȘtergere
  85. Salut, am aflat azi de blogul tau si am si adaugat bannerul la adresa http://anunturigratuitee.eu - As dori o prescurtare a link-ului - "Anuntul Gratuit"

    RăspundețiȘtergere
  86. Salut Gabriel, siteul tau a fosT adugat in sectiunea BlogRoll cu titlul "Anuntul Gratuit" . SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  87. Salut, am adaugat banner-ul dvs la mine pe blog la adresa http://liviuvoica.wordpress.com/ as vrea sa pune-ti si dvs un link catre mine. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  88. Salut Liviu, linkul tau "Invata cum sa castigi" a fot adaugat la sectiunea Blog Roll. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna ziua, am adaugat banner-ul dvs la mine pe site la adresa
    http://www.electroutilinstal.pagix.ro
    as vrea sa pune-ti si dvs un link catre mine.va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  90. Salut Dorin, link-ul tau a fost aprobat si adaugat.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc