2017

cu reduceri

Creaza propiul tau avatar online

Avatar este o parte importanta a personalitatii tale online. Este o pictograma care te reprezinta pe forumuri, în messenger, reţele sociale, comunităţi online etc. Deci, dacă nu doriţi să utilizezi logo-ul tipic sau folosirea imagini tale, şi vrei ceva mai original si distractiv, iată câteva instrumente online pentru a crea avatare.

FaceYourManga - este în limba italiană, dar este foarte usor de a lucra cu acest editor si instrumentele sale. Acesta vă permite să creaţi un avatar stil manga, cu un design foarte atent şi multe elemente ajutatoare pentru a crea un interesant avatar.


South Park Studio creaza un avatar cu desenul si stilul personajelor South Park.Are o multime de elemente pentru a personaliza creatia ta,include printre altele haine,obiecte.

Se obtine interesante si simpatice imagini avatar. Intra pe pagina de aici si creaza propuil tau avatar Shout Park


Cu acest editor poti deveni un personaj din Simpsons! Pentru a face acest lucru, încărca o imagine şi în mod automat Simpsoniza această cerere.

Aveţi posibilitatea să reglaţi avatar pentru designul final. Foarte uşor de utilizat si foarte amuzant.

Atentie! pentru ca traficul este foarte mare in anumite momente pagina web este saturata si nu pute-ti realiza avatar-ul asa ca,incercati mai tarziu. SimpsonizeMe

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc