2017

cu reduceri

Cum se adauga un link (legatura) la o imagine

adauga un link la o imagineAm fost intrebat de foarte multe persoane cum pot sa adauge un link la o imagine? raspunsul meu vine cu urmatorul exemplu de cod html care este usor de inteles si implementat pe o imagine. In primul rand trebuie sa ai link-ul imagini care il poti obtine de aici Image Shack. O data ce ai link-ul , vei inlocui "URL imagine" cu url-ul imagini tale , de asemenea vei inlocui "URL pagina web" cu url-ul pagini care doresti sa faca legatura cu imaginea ta.

<a href="URL_pagina_web"><img src="URL_imagine"></a>

In exemplu de mai jos este codul final al imagini, dupa ce am facut inlocuirile necesare,rezultatul este acesta; da clik pe imaginea din dreapta si vei fi directionat la pagina de Trilulilu- video ,daca ai observat dand clik pe imaginea din stanga sus aceasta nu te va directiona.

<a href="http://www.trilulilu.ro/video"><img src="http://img534.imageshack.us/img534/6181/imposibildaradevarat.jpg"></a>



La sfarsit pentru cei care doresc ca directionarea sa se faca intr-o pagina noua pot adauga target="_blank" la codul initial:

<a href="URL_pagina_web" target="_blank"><img src="URL_imagine"></a>

1 comentarios:

  1. Excelent articolul ! M-a ajutatt sa implementez codul corect. Multumesc !
    Viziteaza blog-ul sa te convingi:

    http://plusprofit.blogspot.ro/p/asigurari.html

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc