2017

cu reduceri

Asculta un post de radio pe blog-ul tau

radio liveDaca doresti sa asculti un post de radio pe blogul tau ai nevoie de un cod care instaleaza un mini Windows Media Player.Acest cod il poti instala intr-un Element HTML/Javascript de pe blogul tau (deci mergi la Aspect --> Element HTML/Javascript).Player-ul functioneaza foarte bine cu browser Internet Explorer si Firefox cu diferente foarte mici de imagine.

cod embed player:

<embed pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" align="middle" loop="true" volume="50" autostart="true" showstatusbar="true" src="URL_DE_LA_RADIO" type="application/x-mplayer2" height="46" width="220"><br/>
</embed>

Trebuie inlocuit "URL_DE_LA_RADIO" cu URL-UL unui radio care emite pe internet si care doresti sa fie ascultat pe blogul tau.

Acesta este url-ul de la Cadena 100 din Spania: http://cope.stream.flumotion.com/cope/cadena100.asf.asx
Am facut schimbarea in codul de mai sus adaugand url-ul RadioWhisper si rezultatul este urmatorul; da click pe play si asculta muzica live.





13 comentarios:

  1. Cautam o alternativa la posturi.ro "cadena 100" este dedeparte [awesome] cea mai buna gaselnita,nush de ce pleaca auto chiar si cu autostart"false" dar este foarte stabil pentru o legatura wireless ca a mea unde posturi.ro se opresc incontinu acesta nu o face chia asa de des si daca se intampla pleaca singur,cool!!!! =D>

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Adrian, posibil sa porneasca automat si datorita legaturi wireless cu viteza redusa.

    RăspundețiȘtergere
  3. salut din nou, prietene vreau sa te intreb unde pot unbla la setari ca ca vreau sa pun mai multe asemenea radiori la mine pe blog si nu vreau sa porneasca toate o data vreau ca vizitatorul sa aleaga ce post de radio sa asculte si el sa dee pe pley ma poti ajuta .
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dnl.Costel,in primul rand tin sa-ti urez;La multi ani!cu ocazia zilei onomastice si bine inteles toate cele bune.
    Iar in continuare,daca nu deranjez ,doresc sa adaug un comentariu la acest top'ic; Stefan;Un radio[ex_http://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia]pe care il am si eu pe pagina cu patru genuri diferite imi creaza si trafic ceea ce wim.mp nu o face si da cauta in codul de incorporat comanda "autorun="sau "autostart=" si asigura-te ca e trecut "false".Mai gasesti ceva similar pe \Mixpod\si pe\uWall.tv\acestea fiind cu videoclip din arhiva Youtube.
    O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut cristescuneamt si iti multumesc pentru urare, esti bine venit in comunitatea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. va rog lasati un comm ca habar anm unde trebe sa le pun

    RăspundețiȘtergere
  7. Marius, codul de mai sus dupa ce ai urmarit instructiunile il poti adauga unde doresti tu: intr-o noua postare sau intr-un nou gadget html de pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. -Buna ziua!
    -Dupa Google cu Bloger Youtube si google+,Yahoo cu messenger,Flickr si MyYahoo,Hi5,NetLog,MSN cu Myspace si messenger si bine cunoscutul Skype,mai cunoscute la noi,a intrat in cotidianul tuturor Facebook'ul,platforma sociala gratuita* care a depasit orice asteptare.De unde pentru a mai fi Bloger (cu o pagina vizitata si comentata) ai nevoie neaparat de popularitate la care adaugi secmentul cunostintelor proprii,dintr'un domeniu,prin care sa trezesti interesul neconditionat al celor ce cauta informatia* altfel totul se va transforma intr'un esec total,adica o munca inutila.
    -Recomand celor ce fac primii pasi sa experimenteze un blog cu tematica FOTO* care sa cuprinda un continut in care se regaseste zona in care triesc si nu numai,la care pot foarte usor sa adauge si o pagina Youtube,personalizata in completarea fireasca a postarilor de Blog.
    In final gasindu-ne in preajma sarbatorilor de Craciun si a Anului Nou,urez tuturor;Un An Nou Fericit si numai ce si-au dorit*!

    RăspundețiȘtergere
  9. ;));));)) Radio Expert Fm Dj iuliano livee ;));));))
    intra pe xat la noi dedicati preferinte muzika buna ~^o^~~^o^~~^o^~
    clik aici <>air<<< http://xat.com/RESPECTA_SI_VEI_FI_RESPECTAT_2013
    Sau pe linkul de Radio listenul clik aici daca doresti sa asculti in winap o|^_^|oo|^_^|o
    :-bd http://91.121.34.164:25458/listen.pls :-bd

    RăspundețiȘtergere
  10. http://xat.com/radioooooo21 va astept pe chatu meu

    RăspundețiȘtergere
  11. ASCULTATI ACUM UN RADIO CE TE FACE SA TE DISTREZI LA MAXIM CU CEI MAI BUNI DJ CLICK AICI http://radiogisfm.wix.com/giss sau asculta in WINAMP http://radiogisfm.topnr1.com:8001/listen.pls SAU INTRATI PE CHAT http://gisfm.topnr1.com/ ACUM in Direct Dj Vasi

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc