2017 epiesa.ro

Optimizare SEO. Pozitionarea unei imagini pe Google

In ultima vreme pe blogul meu a crescut numarul vizitelor care sosesc de pe Imagini Google explicatia este una simpla, la fiecare imagine postata pe blog am adaugat o descriere a ei.

Cum etichetati corect o imagine?
Înainte de a încărca o imagine pe blog trebuie să te asiguri că, imaginea are un nume care o defineşte. Dacă, de exemplu, eu am folosit o imagine despre optimizarea SEO in acest caz am numito ceva de genul "imagine-optimizare-seo", separând cuvintele dacă utilizezi mai mult de unul. Aşa că adresa URL a acelei imagini apare după cum urmează:
http://4.bp.blogspot.com/_sbaQpFxeL1Q/S7IOyJERasI/AAAAAAAAAjw/sGJ7iAFl_8U/s1600/imagine-optimizare-seo.png
Un alt truc care defineste o imagine atunci cand Google o indexseaza este atributul "alt" acesta fiind suficient pentru a explica continutul imagini. Vezi exemplul de mai jos:
<a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_lDtjkfq5O1Y/TA4HApz2Q3I/AAAAAAAABXk/DLScXTh_Uv8/s1600/imagine-optimizare-seo.jpg"><img style="float: left; margin: 0pt 10px 10px 0pt; cursor: pointer; width: 187px; height: 136px;" src="http://1.bp.blogspot.com/_lDtjkfq5O1Y/TA4HApz2Q3I/AAAAAAAABXk/DLScXTh_Uv8/s320/images-optimizare-seo.jpg" alt="imagine-optimizare-seo" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5480325504361186162" border="0" /></a>
Dupa cum se observa la atributul alt apare descrierea imagini"imagine-optimizare-seo" aici este unde vei inlocui si adauga o descriere a imagini tale.

1 comentarios:

  1. Optimizare seo gratuita pe www.afaceri-bani.eu . Succes in optimizarea de calitate !

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc