2017

cu reduceri

Player MP3 - asculta muzica pe blog

muzica pe blog mp3
Intr-o postare anterioara aratam cum sa vă creaţi propriul player muzical MP3 astfel încât să puteţi adăuga cu usurinta pe blog sau orice pagina web.

De data aceasta, spre deosebire de alte embed player, in acest articol gasiti player deja predesenat si gata de utilizat.

Pentru a face acest lucru, urmaţi trei paşi:
1.Intri pe Myflashfetish si alegi optiunea MP3 Players
Alegi modelul de player (iti cere sa te inregistrezi pe pagina lor)
2.Alegi culoarea care iti convine prin optiunea Colors & Styles, de asemenea gasesti optiunea Add Music cu 2 variante de adaugare muzica: ( alegi piesele muzicale direct de pe pagina lor sau adaugi tu url pieselor tale unde le ai gazduite).
3.Ultimul pas mergi la Save Playlist unde vei optine codul embed de palayer,copiaza si lipeste intr-o postare noua sau intr-un nou gadget HTML/Javascript.
Rezultatul este urmatorul,da click pe unul dintre cele doua palyer si asculta cateva piese muzicale gen disco sau latina.

4 comentarios:

  1. Am reusit sa instalez pentru prima data un player pe blogul meu.Multumesc pentru ca ne ajutati si Felicitari! pentru blogul dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi frumos pentru felicitare si ma bucur ca , urmand sfaturile de pe blogul meu ai reusit sa-ti instalezi un player pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa pun radio pe blog , se poate"?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Cosmin, se poate doar trebuie sa fi inscris pe pagina lor daca vrei sa folosesti un player de la ei.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc