2017

cu reduceri

Creaza propia ta bara de instrumente


Ofera utilizatorilor o bară de instrumente pentru browser-ul lor si o imagine profesionala a blog-ul tau pe Internet, aceasta generand si un trafic mare pentru site.

Conduit iti permite sa creezi şi să particularizezi bara de instrumente care poate include logo-ul tau, căutare web, notificatorul e-mail, alerte in timp real, jocuri, chat-uri, radio, retele de socializare şi multe altele.

Cum realizam bara de instumente?

1. Intra pe Conduit si te inregistrezi
2. Dupa inregistrare da click pe Edit It Now.

editeaza bara de instrumente

3. Adauda toate gadget-urile care doresti sa apara pe bara
4. Dupa ce ai terminat de personalizat bara copiaza linck-ul care apare Your toolbar's download page.


5. Adauga acest linck pentru a descarcata bara de instrumente, sau du-te pe "Promotion Tools", selecteaza un banner şi pune-l pe blog-ul tau.

Asa poti oferi fanilor o modalitate inovatoare de a ţine pasul cu blog-ul tau ... Acest plugin poate fi dezinstalat în orice moment şi este compatibil cu Mozilla Firefox şi Internet Explorer. În plus, utilizatorul poate adauga mai multe gadget-uri la bara, astfel încat să poata personaliza în funcţie de necesitati.

Powered by Conduit


Powered by Conduit
Powered by Conduit

4 comentarios:

  1. Buna, am invatat multe din tutorialele tale si tin a-ti multumi, daca te rog sa arunci o privire pe blogul meu si sa-mi acorzi un minut din timpul tau pretios ti-as fi recunoscatoare , vreau un sfat de la un specialist , mai am mult de lucrat la imaginea, si continutul blogului stiu asta dar cu ajutorul vostru am incredere in mine , cu respect mary.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna mary mersi pentru apreciere, despre blogul tau ce sa spun este foarte bine, dar, axeazate mai mult pe text(informatie)ai prea mult desen si putin text informativ.

    Succes in continuare
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Foto-Events daca aceasta bara ti-a fost de ajutor sunt multumit si eu, mai revino pe aici gasesti multe trucuri de folos.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc