2017

cu reduceri

Atentie la virusi!!!

Numele anumitor vedete sunt adevărate uşi deschise pentru viruşi în lumea virtuală.

Top modelul şi prezentatoarea TV Heidi Klum a fost numită cea mai periculoasă vedetă din spaţiul online, descărcările unor conţinuturi cu ea sau despre ea, fiind "o uşă deschisă" pentru viruşi, informează Reuters, citat de Mediafax.

Reprezentanţii companiei de securitate online McAfee au declarat că utilizatorii care caută să descarce conţinuturi cu Heidi Klum sunt de 10 ori mai predispuşi să îşi viruseze computerul. Ei sunt, de asemenea, predispuşi să îşi infecteze computerele cu viruşi care sunt construiţi pentru a fura date personale sau să primească e-mail-uri nesolicitate.

Piers Morgan, gazda unei emisiuni CNN şi fost editor al unui tabloid britanic, este cea mai periculoasă vedetă de sex masculin din spaţiul online, potrivit studiului anual realizat de McAfee.

Reprezentanţii McAfee au declarat că delincvenţii din spaţiul online se folosesc de numele unor vedete foarte populare pentru a-i atrage pe internauţi pe anumite site-uri, de unde îşi pot infecta computerele cu viruşi periculoşi.

Studiul mai arată că vedetele din lumea sportului şi cântăreţii sunt "mai siguri" pentru internauţi decât starurile de cinema şi modelele.

Actriţa Cameron Diaz s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai periculoase vedete din spaţiul virtual realizat de McAfee anul trecut, iar anul acesta, ea se află pe locul al doilea, urmată de Piers Morgan, Jessica Biel şi Katherine Heigl.

Deci mare atentie în special la conţinuturile periculoase care se ascund în locuri mici, precum URL-uri prescurtate care sunt răspândite prin intermediul site-urilor de socializare, al e-mail-urilor şi al mesajelor text".

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc