2017

cu reduceri

Atentie virus prin email !!!

virus-trimis-prin-emailATENŢIE! Se trimit viruşi de pe o adresa falsă Realiatea.net

Un mail cu titlul "Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap", trimis de pe o adresa cu @realitatea.net circulă de vineri pe internet. Atenţie, este vorba de un virus, nu de un mail trimis de REALITATEA.NET.

Email-ul este trimis asa, in imaginea urmatore,unde este subliniat de mine cu o linie rosie (click aici) este instalat virusul:


"Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews.

Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta.

Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala.

Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. Pentru mai multe detalii, click aici ", se scrie în mailul cu sugject "Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap", expediat de obicei de pe adresa no reply@realitatea.net. Mailul conţine un virus şi nu este trimis de REALITATEA.NET.

6 comentarios:

  1. L-am primit si eu, dar l-am sters din start...mi-a "mirosit" a virus de la distanta...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Hriban, mare atentie la virusi si spyware,este plin netul de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu daca l-as fi primit si l-as fi deschis mi-ar fi blocat antivirusul conexiunea la net, asa face firewall-ul. Recomand antivirus fu firewall!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru putin LaurentiuD, de aceia suntem prezenti pe Internet, sa ne anuntam intre noi, si sa evitam infectarea PC pe cat posibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu tine LaurentiuD, dar nu intodeauna suntem siguri 100% la 100% de preferinta sa nu se citeasca email primit fara acordul tau, sau cele cu anunturi spectaculoase.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc