2017

cu reduceri

De ce Google iubeste blogurile!

de ce iubeste google blogurileGoogle indexeaza foarte rapid blogurile: De ce?
Iata cateva motive:

1.Actualizari frecvente: Blogurile sunt mai frecvent actualizate decat site-urile clasice. Motoarele de cautare Google,Yahoo etc.confera o mare importanta publicarii de continut nou.

2.Arhivare si organizare: arhitectura blogurilor le face mult mai usor de "citit" de catre motoarele de cautare.

3.Multiple link-uri: blogurile au mult mai multe link-uri decat un site clasic. Adauga si un buton "page ranking" de la Google in bara de instrumente a blogului tau. Aceste legaturi intre blogul tau si alte site-uri sau chiar in interiorul blogului afecteaza pozitionarea si greutatea paginilor sale in motoarele de cautare (PR).

4.Constructia interna a unui blog: datorita acuratetii si simplitatii paginilor unui blog, acesta este mult mai usor si mai exact indexat de Google.

Am facut referire in acest articol la Google, deoarece este cel mai important motor de cautare, majoritatea cautarilor unui subiect pe internet se face folosindu-l. Listarea unui blog pe Google se realizeaza destul de greu gratuit in practica, spre deosebire de listarea in Yahoo!.

Mult SUCCES!

De interes: Afla cat de bine este optimizat este blogul tau.

4 comentarios:

  1. La multi ani ! Va doresc un an minunat, impletit cu realizari si impliniri de vise .

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Mary, La Multi Ani! tie si celor dragi si un an nou cu sanatate si multa fericire.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer am observat in ultimul timp o crestere semnificativa a cititorilor veniti dinspre un alt motor, Ask, dar clar, Google e cel mai bun si in plus indexeaza cu o viteza uluitoare mai ales blogurile!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Liviu R. este adevarat ca primim vizite si de la Ask, Yahoo dar la un procent minim, Google este cel mai puternic motor, este cel care indexeaza foarte rapid un blog fie el chiar nou.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc