2017

cu reduceri

Mareste imaginea cu Zoom It

Desi exista script-uri care permite a da un efect zoom pentru imagini mari, aceste nu mereu sunt compatibile cu alte script-uri instalate pe blogul nostru, (ori intra in conflict cu ele ori ingreuneaza deschiderea pagini de blog).

In zilele noastre se pot folosi servicii gratuite care ne permit sa facem acelasi lucru, fara a fi nevoie sa modificam sablonul.

Un exemplu este Zoom It, un site care ne permite cel mai simplu mod de a insera o imagine pe blog-ul nostru, cu optiunea de a creste sau micsora o imagine cu un simplu click.



Procedura este foarte simpla, si este la indemana chiar si incepatorilor.
Trebuie doar sa incarci imaginea respectia intr-un site de gazduire imagini sau direct pe blogger. Apoi introduceti URL-ul imagini pe Zoom It, click pe Create si ai deja imaginea pregatita pentru zoom.

Mai jos vei vedea doua optiuni, una este URL-ul pentru cititorii tai, pentru a intra pe site direct sa o vada, iar cealalta este un script (cod Embed) care permite sa adugarea imaginea intr-o postare noua sau unde doresi sa-ti apara pe blog.

In codul exista posibilitatea de a schimba valoare dimensiuni.
<script src="http://zoom.it/mXJv.js?width=auto&height=400px"></script>


Unde: width=auto; va ajusta automat latimea de intrare, si height=400px; care este inaltimea in pixeli a obiect gadgetului, si poate fi ajustata la o alta valoare mai mica sau mai mare după cum doresti.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc