2017

sofisticada.ro

Ce contează când alegi un hosting?

hosting ieftin,rapid si flexibilSă fie ieftin, rapid şi flexibil. Dacă faci un site pentru români, găzduirea în România sau în Europa e ideală. Să fie în ţara de unde vei avea cei mai mulţi vizitatori.

Să ştie lumea câte ceva despre scripturile pe care le rulezi. Sunt multe firme care oferă suport pentru WordPress, de exemplu, e bine să vă uitati şi la asta, ajută mult un admin care ştie unde să se uite când serverul se încarcă subit.

Să fie cat mai flexibili. O ştiţi pe aia cu "erai plecat în vacantă şi n-ai putut face plata pentru hosting? aha, noi v-am şters siteul"? Situatii de genul ăsta se întâmplă mereu, într-o formă sau alta.

Dacă vrei să faci o afacere oricât de mică din blog, nu poti lasă hostingul la voia întâmplării. E nevoie să şti cate ceva despre ce nevoi ai, un pic despre despre pluginuri, despre load balancing, despre pluginuri de trimitere de mailuri, si despre dns hosting.

Cel mai ieftin hosting e de obicei ieftin dintr-un motiv. Nu te ajută cu nimic să ai 2.000 oameni pe zi dacă eşti pe server cu încă 200 de alte siteuri şi durează cateva minute să se încarce o pagină.

Recomandarii:
Am folosit HostGator, nu recomand. Fac overselling la greu şi se deschide greu o pagina din România. Este ieftin şi înghesuie mulţi clienţi pe acelaşi server.

ITconfig.ro sunt ok. Au oferte de WordPress hosting, pe care ţin un site cu 30.000 unici pe zi şi nu comentează. 9 giga spaţiu pentru 4€ pe lună e de bine, ( are inclus in pachet: 9 Domenii Gazduite, 9000 MB Spatiu, Trafic NELIMITAT, Conturi FTP NELIMITAT, Baze de date MySQL NELIMITAT, Adrese E-Mail (POP3/IMAP) NELIMITAT ).

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc