2017

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

ResizeBrowser: O unealta online de mare ajutor!

Nu este ceva din alta lume dar resizebrowser este o unealta online de verificare, de cum se vede un site/blog in diferite rezolutii de ecran in special in zilele noastre cand progresele monitoarelor fac din aceasta o problema complicata. Inainte erau doua rezolutii mari si late 800x600 sau 1024x640 dar astazi, alegerile sunt multe si ar trebui sa verificam ceea ce vedem noi, este si ceea ce vad si altii.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa cream site-uri de 100% pentru toate rezolutiile, ar fi aproape imposibil, dar, intotdeauna este bine sa stim cum arata blogul.

Instrumentul functioneaza online si are două file. In stanga permite selectarea diferitelor rezolutii suportate sau sa adugam una personal, si in partea de sus se poate folosi variantele de zoom: 4:3, 16:10, 16:9 sau mobil.


Apoi cu un click pe oricare dintre link-uri afisate in nodul grafic se va deschide o noua fereastra de browser si aici adaugi URL-ul blogului pe care doriti sa il verifici.

2 comentarios:

  1. Blogul vostru de vede bine pe 1920x1080, dar parca este cam mult spatiu liber in stanga si dreapta, pe cand blogul meu l-am facut in 1920x1080 si la calculatorul surorii mele de-abea se vede poza de background. Oricum, interesant toolul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Laurentiu, vezi totul depinde de rezolutia monitorului.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc