2017

cu reduceri

Un stick USB - ce mai poti face cu el

memorie stickStickul tău de încredere este mai versatil decât ai crede. Poate fi mai mult decât un dispozitiv de memorare.

Câteva trucuri puţin cunoscute pot fi utilizate atât de către începători dar şi de cunoscători ai computerului, vezi mai jos câteva întrebuinţări uimitoare ale unui stick USB.

Reinstalarea unui sistem virusat;
Cu ajutorul software-ului gratuit AVG, încarcat pe stickul USB, poți scana computerul tău, invadat de viruși. Și dacă totul merge bine, computerul revine la viață.

Instalarea și testarea Windows 8;
Dorești să testezi viitorul sistem de operare de la Microsoft? Acum este disponibilă varianta de test și pentru a nu suprascrie actualul sistem de operare, poți să te folositi de un stick USB pentru a testa noul Windows 8. Stick cu windows 8

Blocare şi deblocare a computerului;
Cu Predator poţi transforma stickul USB într-o "cheie" cu care să deschizi calculatorul atunci cand te conectezi la unitate și închide când îl deconectezi. Dacă altcineva încearcă să deschidă calculatorul, se la lovi de mesajul "access denied". Predator Free

Menținerea Windows-ului;
Poți instala Parted Magic, un software la îndemâna oricui, care permite sa faci lucruri precum resetarea parolelor pentru windows, clona un sistem, adauga partiții pe hard direct de pe stick.

Asigură documentele și fișierele;
Dacă vrei să folosesti stickul USB doar pentru memorare documente și fișiere, atunci macar cripteaza-l. Făcând asta, vei avea acces numai tu la aceste date.

Se pot rula jocuri sau aplicații portabile;
Ce poate fi mai portabil decât o tabletă, un laptop sau un smartphone? Răspuns: un stick USB. Poți rula aplicații cum ar fi Firefox, Chrome, OpenOffice și altele doar cu stickul și orice alt computer.

11 comentarios:

  1. buna ne poti da cate un exemlu la fiecare punand un link sau ceva ca mai interesa sa deschid pe cu stikul dar vreau mai multe detalii de astea dar si cum sa descarc programul si de unde si pt restul e la fel multumesc mult cu respect in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Am adaugat doua link-uri,restul se gasesc pe net.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum asi putea face sa-mi pun si eu pe prima pagina cum e la tine o parte din postari ?,am mai incercat dar de fiecare data cand fac o alta postare se actualizeaza ca pagina principala ultima postare publicata ,ma poti ajuta cu ceva detalii ,multumesc ..,,,..

    RăspundețiȘtergere
  4. Constantin, ca de obicei esti un adevarat prieten cu cei care iti viziteaza siteul si mult succes in continuare

    Multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stefan si eu iti multumesc pentru vizitele tale,si esti un adevarat prieten,de acum vei face parte din clubul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. te rog sa ma mai ajuti cu ceva daca vrei ca as vrea sa pun si eu animatia care apare deasupra "bine ai venit..." ca am incercat sa umblu dar nu vad unde trebuie sa o pun si eu la mine ma poti ajuta cu aceasta problema ca sa o pot rezolva
    Multumesc mult Constanti, pt ajutorul care lam putut avea doar accesanduti blogul si afland foarte multe informatii

    RăspundețiȘtergere
  7. ma poti ajuta cu o problema ca eu cau un fel de lista sa cum apare pe saiturile de muzica ca as vrea sa pun si eu pe site la mine pe una din pagini o asemenea lista si ca pe fiecare rand sami apara numele melodiei , artistul, si genul Daca poti sa ma ajuti cu asta cu un cod de al tau ms mult si succes in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Stefan,fi mai explicit ca nu am inteles prea bine ce vrei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Adrian, pentru a detine acel post instalat mergi la Desing-->Adauga un Gadget si aici cauta gadgetul: Postari populare clik pe el si va fi adaugar direct pe blogul tau.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult uite cat de simplu era multumesc esti de mare ajutor bafta

    RăspundețiȘtergere
  11. Adrian, ca sa vezi cat de simplu este in animite cazuri.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc