2017

cu reduceri

Anuntata ziua neagra a sosit!

Azi cei de la Bloggspot au schimbat domeniul de la .com la .ro si tote blogurile din Romania au fost trantite la pamant, PageRank NA (INEXISTENT), si in statisticile ALEXA blogurile au pierdut mii de pozitii. Daca te vei trezi cu mai putine vizite sau de loc sa sti de ce.

Sa speram ca, in cel mai scurt timp blogurile noastre vor fi din nou apreciate de Google, ca de nu in acest caz, nu este corect, blogurile afectate si domeniile de plata nu.

P.S. sa vedem cat dureaza aceasta trista modificare!!!

10 comentarios:

  1. Salut !
    Spuneai : „au căzut mii de locuri în Alexa” , greşit , milioane !! Practic toate blogurile o iau de la zero în toate statisticile şi cu toate rank-urile . Cinstit ar fi fost să ofere un bonus , o alternativă , ceva care să redreseze cumva căderea pentru că sunt mulţi care luptă pentru un loc mai bun şi nu au nici o vină că blogspot a oferit host gratuit iar acum pur şi simplu fac ce vor , cum şi când vor fără drept de apel .

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Sorin,nu este gresit ce am scris, eu ma refeream la bloguri care aveau peste 100 de vizite unice pe zi, acestea au cazut cateva mii bune, cu siguranta ca sunt altebloguri care o i-au de la zero.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum am vazut ca in log de blogspot.com am blogspot.ro, bine ca cand acesam linkul cu .com ne redirectioneaza la .ro :) daca nu se intampla asa faceam crize. Oricum, azi am avut 200 si de vizualizari, ieri am avut peste 150, sa vedem cate voi avea maine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Laurentiu, in general vizualizarile nu sunt afectate in schimb pozitionarea in Google este fatala.

    RăspundețiȘtergere
  5. sal cum pot sa fac un widget ati multumesc din suflet numai bn

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut - Stau pe net, daca vrei sa-ti faci un gadget intra pe aceasta pagina http://en.widgadget.com/ , si poti sa-ti face un gadget in codul JavaScript, Flash, desktop etc. Atentie ! trebuie sa-ti deschizi un cont la ei. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  7. Indiferent daca sunt pe domeniu gratuit sau nu, toate site-urile care isi schimba domeniul o iau de la zero in Alexa, va spun din experienta proprie.
    Si, se pare ca nu toate blogurile de pe blogspot pe domeniu gratuit au fost afectate, nu ? Avem aici o dovada concreta, felicitari !
    Dar ce ai avut cu blogul meu,lumis-detoatepentrutoti, care nu si-a schimbat pagerankul (pentru ca e pe domeniu propriu) de l-ai scos de tot din lista ?
    Daca a fost o eroare, pe care vrei sa o indrepti, si nu motivul pe care il banuiesc eu, anunta-ma sa-ti trec la loc linkul in sidebar.
    Toate cele bune, colega.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Luminita,nu stiu ce banuieli ai tu dar, daca link-ul blogului tau nu mai apate aici, explicatia este simpla: a fos eliminat automat de un script care il am instalat si care detecteaza lipsa lunk-ului reciproc. Intr-un cuvant adaugarea link-urilor se face manual iar eliminarea automat. Iti voi adauga link-ul numai in cazul in care este instalat el meu pe blogul tau. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  9. salutare, nici eu nu sunt de aord cu aceasa modificare facuta de blogspot dar asta e;
    ma poti ajuta si pe mine cu "inventia" care ai discutat cu Luminita, in legatura cu acel link care daca vine cineva pe logul meu sa il instaleze la ei si eu al lor la mine si sa fie tot la fel detectat automat de programul acela?
    Numai bine,si succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut Stefan,banuiesc ca te referi la acel script de detectie automata, ok este un script de plata, si costa 69$ pe an. Cred ca nu esti interesat de asa ceva sau poate da! Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc