2017

cu reduceri

Foloseati un domeniu ro? ATENTIE!

Va anunt ca daca intampini probleme cu domeniile .ro are legatura cu spargerea sistemului informatic al registrului national de domenii .ro, rotld.ro Mai exact un algerian a patruns in sistemul lor informatic si a sustras toate datele personale ale utilizatorilor de domenii .ro. Problema cea mai grava este ca rotld.ro nu cripteaza parolele asa ca ei le tineau in text normal. VA RECOMANDAM SA VA SCHIMBATI PAROLELE LA TOATE DOMENIILE .RO, in caz contrar se poate ca site-ul tau sa fie pointat catre alte ip-uri iar site-ul sa nu va mearga.

Domeniile afectate in urma atacului sunt cele mai importante, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptati situatia si sa nu va shimbati parolele.

Cele afectate sunt: google.ro, yahoo.ro, microsoft.ro, paypal.ro, kaspersky.ro, windows.ro si hotmail.ro. Aici mai aveti o sursa de informatie despre acest atac

8 comentarios:

  1. mulțam fain. am schimbat toate parolele

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari thamara, asa stai fara grija.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut din nou,
    din nou am navigat pe net si am deschoperit ceva nou dar nu stiu cum sa il fac posibil.

    Da clik aici http://www.mioritice.com/bancuri/categorie/bula-la-scoala/?page=4 si da la un banc oarecare, copiaza o parte din el si insereazal intr-un "text document" si o sa vazi ca inafara de faptul ca atunci cand dai ""paste/sau lipire" la text o sa iti apara sub textul tau un link de la acea postare care ai copiato tu.

    Cum sa fac si eu ceva de genul acesta sau daca cineva copie un text sau o imagine de la mine de pe blog sa ii apara lui un link de la postarea mea ( de la postarea originala,a mea ) sau sa imi apara mie ce site sau blog a copiat si a pus text sau imagine care le-a luat de la mine.

    Cred ca intelegi despre ce vorbesc si astept un raspuns daca afli ceva.

    Salut si continua tot asa (Y)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da stiu despre ce este vorba, ce nu stiu este de unde au luat acel script care face asa ceva, eu personal inca nu l-am gasit. Poate ne ajuta comunitatea noastra cu vreo informatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceast mesaj este pentru toti vizitatori blogului,cine stie cam cum s-ar numi acest script sau are vreo banuiela cum am putea sa facem rost de el il rog ca sa ma ajute pe mine si chiar pe noi toti pana la urma o zi plauta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut din nou,am umblat in calculator si pe diferite siteuri dar la unele din ele intru automat dar am uitat parolele este vreo sansa sa pot recupera toate parolele din calculatorul meu inclusiv de la id ca e de mult salvata ca se conecteaza automat si nu mam chinuit sa le tin minte foarte mult cumva cu un program care sa imi arate sau sa imi de toate parolele din calculator cand sunt conectat la calculator............

    RăspundețiȘtergere
  7. Constantine draga, nu esti de acord ca daca ceea ce sustii, cum ca rotld ar fi fost spart, pierderea suferita prin recunoastere ar fi fost mult mai mica decat pierderea prin nerecunoasterea bresei de securitate? Eu cred ca daca ar fi fost adevarat ni s-ar fi cerut sa schimbam parola fiindca.. "a expirat". Hai sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, informatia a sosit prin email de la surse autorizate ok, au rezolvat repede problema fara aproape sa fie afectata securitatea, Dar din Noiembrie si pana azi cand ai scris comentariu, scuze a trecut ceva timp nu crezi?

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc