2017

cu reduceri

Azi am implinit 4 ani de la aparitia pe net!




Cu ocazia impliniri a 4 ani de cand am lansat acest blog, doresc sa multumesc tuturor celor care au ajutat la cresterea online a acestui proiect. Sper ca informatiile de pe blog au fost de mare ajutor pentru bloggerii la inceput de drum si nu numai lor. In continuare am si alte proiecte de dus la bun sfarsit, dar, acest blog va continua cu alte noutati pentru a sprijini pe mai departe, pe toti aceia care au nevoie de ajutor.

Inca odata va multumesc!
Sa aveti parte numai de bucurii, fericire si multa sanatate ca este mai buna decat toate!

Cu respect Costi Matei

4 comentarios:

  1. Este singurul blog la care m-am abonat de la intrarea pe blogspot şi de care mă simt legat sufleteşte. Am învăţat multe lucruri interesante şi am crescut alături de acest proiect deosebit. Şi, deşi se practică, îţi spun toate aceste lucruri cu sinceritate. În prag aniversar, patru ani în mediul online înseamnă ceva, îţi urez succes în toate proiectele tale şi te voi urmări cu acelaşi interes pe mai departe. Îţi mulţumesc că exişti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc Liviu pentru ca ai fost alaturi de acest proiect. Iti doresc pe mai departe SUCCES! in toata activitatea ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca blogul tau a implinit 4 ani :) ai facut o treaba buna.. si stau si ma gandesc ca eu am avut vreo 4 bloguri si nu m-am tinut de niciunul mai mult de 2-3 luni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Laurentiu, posibil sa nu-ti fi gasit inca un anumit domeniu in care sa scri si sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc