2017

cu reduceri

Verifica un blog/site daca este implicat în incidente malware

Într-un cuvânt, URLVoid este un serviciu gratuit care analizează un site web prin intermediul mai multor motoare lista neagră și instrumente de reputație online, pentru a facilita depistarea site-uri frauduloase și malware. Acest serviciu vă ajută să identificați site-urile implicate în incidente malware, activități frauduloase, site-uri comerciale false, site-uri de phishing.

Ce trebuie sa faci?
Simplu : click URLVoid in pagina care se deschide gasesti o casuta "enter website here..." introdu adresa url a site-ului care doresti sa il verifici si da clik pe "Submit Now". Dupa cateva secunde analiza motoarelor de scanare, se prezinta in josul pagini "Safety Scan Report", daca toate analizele sunt de culoare verde atunci poti fi sigur ca site-ul verificat este de incredere. Contrariu, daca motoarele de scanare prezinta analizele de culoare rosie, mare ATENTIE! SUNT MARI PROBLEME CU ACEL SITE.




ARTICOL:

Cerceii sunt bijuteriile cel mai frecvent purtate de catre femei, atat in tinutele de zi cu zi, cat si la evenimente speciale.
Exista insa destul de multe femei care au o sensibilitate aparte in ceea ce priveste metalele, acestea avand diferite reactii alergice la metalele care nu sunt de o calitate corespunzatoare.
Prin urmare, este foarte important ca macar cerceii, ca si piesa decorativa de baza in tinutele doamnelor si domnisoarelor, sa fie unii de o calitate superioara, astfel incat sa nu creeze probleme posesoarelor lor.
Cea mai simpla modalitate de a evita astfel de probleme este achizitionarea din magazine specializate, de renume, ca de exemplu Regal Gold.
In ceea ce priveste cerceii din argint, pe www.regalgold.ro se pot regasi numeroase modele de inalta calitate:

- cercei in stil vintage
- cercei gravati
- cercei cu opal imperial
- cercei cu perle
- cercei cu ametist
- cercei cu zircon
- cercei cu cuart fumuriu
- cercei cu onix

Va recomand, intra pe site , seturi bijuterii argint .

7 comentarios:

  1. Buna ziua!
    Va deranjez iarasi...cu problema mea,cu sablonul pentru blog....urma sa vedeti ce script foloseste....este aici....http://btemplates.com/page/6/...TOPNOTCH....
    Multumesc tare mult!
    Zi minunata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pentru a schimba cele 5 imagini din slideshou este un pic complicat pentru incepatori dar in fine eu arat procedura:

    Intri in contul blogului si cauti sectiunea "Sablon" clik pe ea continuare clik pe Editare HTML mai departe clik pe Format Sablon aici se gaseste cele 5 imagini.

    Cum le gasesti mai simplu! Pe tastatura clik tasta: Control+f , iti va apare in partea de jos a ecranului o casuta in ea adaugi codul urmator <!-- Featured Content Slider Started -->, daca vei fi atenta in cadrul Format Sablon, acest cod apare de culoare verde, ei de aici in jos vei gasi cele 5 imagini

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc tare mult pentru rabdarea ce ai avut-o cu mine!O sa incerc,am un alt blog,unde fac teste,daca gresesc ceva....nu-i nici un bai!
    O seara minunata!
    ...O sa mai vin pe la tine.....sa vad ce noutati mai ai siii....sa spun ce am facut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun...am inteles si am gasit unde sant cele 5 imagini,dar nu me-ai spus cum fac sa pun imagini deale mele....te rog....ori nu am inteles eu?

    RăspundețiȘtergere
  5. DECI TREBUIE SA INLOCUIESTI CODUL IMAGINI RESPECTIVE CU NOUL COD AL IMAGINI CE VREI SA APARA ( codul de imagine este asemanator cu acesta: http://3.bp.blogspot.com/-g6VIh3qyTBQ/UxCsdqZx5gI/AAAAAAAAQCY/vOLk3E4mgAA/s1600/carti+pentru+biblioteca+ta+01.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara!
    Nu iti pot spune cat de mult iti multumesc....am reusit in mare parte...mai am sa scot marginea de la imaginile din slideshou si restul imi este mai usor....nu se poate sa nu o dibui si pe asta!
    Inca o data multumesc mult pentru ajutor!
    Seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur Janet, ca, informatiile mele te-au ajutat, succes in continuare. Te mai astept pe aici.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc