2017

cu reduceri

Arhiva electronica de documente

Daca esti in cautarea unor solutii optime in ceea ce priveste arhiva electronica, acum ai cea mai buna solutie in acest sens cu ajutorul Documenta Infrastructuring Business, care pune la dispozitia celor care isi doresc sa aiba un management al documentelor bine pus la punct, tot ceea ce este necesar pentru a realiza acest lucru. Iti recomand sa intri pe site-ul Managemetul Documentelor Romania unde gasesti cele mai noi solutii si tehnologii pentru a-ti usura munca la birou, mai ales ca se stie ca in zilele noastre, firmele se confrunta cu teancuri de documente. Astfel pe site gasesti pus la dispozitie un software OCR Engine care permite procesarea bulk a documentelor scanate, cu recunoasterea automata a textului de pe documente. Se folosesc indecsi ORACLE Clob care au rolul de a cauta si gasi rapid documentele scanate. Astfel software-ul OCR pune la dispozitie o serie de functionalitati care usureaza munca celor care se ocupa de documente:

- Full OCR- recunoastere textului de pe documentele scanate – functionalitate OCR complet pe documente

- OCR ZONE DOCUMENT – recunoasterea textului de documente scanate – functionalitatea te OCR pe zone definite pe documente.

- METADATE – completarea automata a valorii metadatelor in functie de FULL OCR sau OCR ZONE DOCUMENT.

Astfel acest program este foarte bun pentru procesarea imaginilor de la scanner , procesarea volumelor mari de documente, cautari avansate in momentul in care ai nevoie de un document cu ajutorul indecsilor, posibilitatea de a identifica text in documente.

Va recomand managementul documentelor si arhivarea electronica .

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc