2017

cu reduceri

Inca rulezi Windows XP?

Perioada de asistenta pentru Windows XP se termina la 8 aprilie 2014. Nu-ti lasa PC-ul neprotejat. Afla ce inseamna incheierea perioadei de acordare a asistentei pentru tine.

Microsoft a oferit asistenta pentru Windows XP in ultimii 12 ani. In consecinta, după 8 aprilie 2014, asistenta tehnica pentru Windows XP nu va mai fi disponibila, inclusiv actualizarile automate care ajuta la protejarea PC-ului. De asemenea, de la aceasta data, Microsoft nu va mai furniza Microsoft Security Essentials pentru a fi descarcat pe Windows XP.

Daca vei continua sa utilizezi Windows XP dupa incheierea perioadei de asistenta, computerul tau. va functiona in continuare, dar poate deveni mai vulnerabil la riscurile de securitate si la virusi. De asemenea, de vreme ce tot mai multi producatori de software si de hardware continua sa iai optimizeze produsele pentru cele mai recente versiuni de Windows, te poti astepta ca tot mai multe aplicatii si dispozitive sa nu mai functioneze cu Windows XP.

Cum ramai protejat?
Pentru a rămâne protejat după încheierea perioadei de asistență, aveți două opțiuni:

1. Sa faci upgrade PC-ului tau curent. Foarte putine computere mai vechi vor putea sa ruleze Windows 8.1, care este cea mai recenta versiune de Windows. Iti recomand sa descarci si sa rulezi Asistentul de upgrade Windows pentru a vedea daca PC-ul tau indeplineste cerintele de sistem pentru Windows 8.1, apoi sa urmaresti pasii din tutorial pentru a face upgrade, daca este posibil acest lucru pe PC.

Pentru informatii mai detaliate, cititi Intrebarile frecvente.
- Descarca si ruleaza Asistentul de upgrade Windows.
- Tutorial: Upgrade-ul la Windows 8.1 de la Windows XP.

2. Obtineti un PC nou
Dacă PC-ul tau nu poate rula Windows 8.1, poate ca este momentul sa cumperi unul nou. Exploreaza selectia de PC-uri noi. Acestea sunt mai puternice, mai usoare si mai elegante ca oricand - si la un pret mediu considerabil mai redus decat pretul mediu al unui PC de acum 10 ani.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc