2017

cu reduceri

Formular de contact pentru blog

Există multe site-uri care oferă formulare de contact, dar mai ales ca acest lucru atât de repede este să-l. Dar, în afară de cât de ușor și rapid este, Kontactr are un mare avantaj față de cele mai multe formulare gratuite de contact: nu are limită lunara, astfel încât să poti continua linistit fara sa te gandesti ca depășesti o limita.

Serviciul nu percepe nici un cent, dar are un dezavantaj, nu se poate personaliza culorile, câmpurile sau pentru a adăuga sau elimina ceva. Totusi, aceasta este foarte intuitiv și de bază, poate servi celor care nu au nevoie de formulare sofisticate.

Pentru a obtine formularul de contact pentru blog-ultau, intră pe Kontactr și înscrie-te, iti ia 30 de secunde. Odată inscris vei primi un e-mail de confirmare.

Dupa logare poti copia codul de formular si insera ori de câte ori vrei pe blogul tau.



Formularul se poate adauga într-o pagină statică, sau un gadget HTML / Javascript. E-mailuri trimise de formular le vei primi la adresa de e-mail cu care te-ai înscris.

P.S. o formă rapidă de a obține un formular online, ușor de utilizat, fara multe pretentii. Slăbiciunea lui este ca nu se poate edita, dar pentru utilizarea sa gratuita si nelimitata este un formular de contact, ce trebuie sa il ai in atentie.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc