2017

cu reduceri

Atentie! la noua versiune Google Panda 4.0 !

A fost lansat! La data de 20 mai 2014, Matt Cutts, șeful echipei de Webspam la Google, a anuntat prin intermediul Twitter. Următorul pas pentru a face motorul de căutare mai eficientă și prietenoasă a fost făcut în cele din urmă!

Ceea ce se așteaptă acum: Panda 4.0 va afecta site-uri cu conținut de slabă calitate, care încă a găsi drumul lor spre Google Top 10 in clasament! Google Panda 4.0, aceasta actualizare afectează 7,5% din site-urile in limba engleză, si posibil gradul de penalizare sa fie mai mare pentru site-uri in alte limbi.

Vă rugăm să rețineți că bazele de date Google sunt actualizate treptat, astfel încât rezultatul de Panda 4.0 poate fi observat în câteva săptămâni. Nu trageti concluzii premature dacă observați câteva caderi de pozite in clasamente, continuati să lucrati cu privire la calitatea conținut și numărul de backlink-uri care le-ați primit pentru site sau blog:

- Evitați conținut duplicat pe site-ul dumneavoastră.
- Scrie conținut pentru un om viu nu pentru robotul Google, dar, în același timp, nu neglija optimizare on-page.
- Crea conținut care aduce valoare în mase.
- Nu încerca umplerea paginile tale cu cuvinte cheie. Se pare că Google acordă mai multă atenție la factorii de comportament. Deci, a crea conținut care face pe oameni să rămână pe site-ul mai mult.

- Punerea în aplicare a materialelor vizuale. Conținutul arata mult mai bine atunci când este susținută cu imagini sau video relevante.
- Asigurați-vă că urmați toate cele 11 reguli, enumerate aici.

Cumpara 2-3 Links Manangement si in urmatoarele 5-6 luni site-ul tau ca fi intre primele 10 poziti in Google. LinksManagement

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc