2017

cu reduceri

Astăzi vorbim despre... maşini!

E incredibil cât de mult s-au schimbat lucrurile în ultimii anii, ceea ce de mult părea imposibil acum este mai mult decât posibil, este realizabil şi asta într-un timp foarte scurt. Acum putem să ne mândrim cu călătorii de câteva ore pe distanţe mari, mesaje trimise în timp real şi multe altele.

Să ne întoarcem un pic în trecut undeva în 1769, an în care a fost inventat primul automobil ce funcţiona cu ajutorul unui motor cu aburi... atunci acest automobil trebuia să fie oprit la fiecare 15 minute. Imaginativa cum ar fi să conducem în ziua de astăzi un astfel de automobil, probabil că de la Bucureşti la Iaşi am fi nevoiţi să oprim de cel puţin 28 de ori. Slavă Domnului că astăzi sunt atâtea modele de maşini care nu necesită oprire.

Într-adevăr numărul mare de maşini nu face bine atmosferei şi nici stilului nostru, asta dacă dorim să avem un model pe care nu îl mai are nimeni, exceptând oamenii extrem de bogaţi. Dar din fericire sunt atât de multe lucruri pe care le putem face ca să ne deosebim maşina noastră de a celelalte automobile şi să îi adăugăm un plus de personalitate. Ce ziceţi să începeţi de la covorase mercedes, un covoraş cu stil poate schimba cu totul aspectul interior al maşinii tale. Site-ul http://www.ptc-auto.ro îţi pune la dispoziţie o gamă variată de modele, toate organizate pe mărci. Astfel dacă deţii un Mercedes, intri la secţiunea Covoraşe Mercedes, selectezi modelul maşinii tale şi mai apoi îţi comanzi un set de covoraşe perfecte pentru maşina ta.

Iti recomand: covorase mercedes

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc