2017

cu reduceri

Produsele dietetice iti ofera ceva in plus ca sa treci peste regim

O mare problema astazi este reprezentata de modul in care ajungem sa ne percepem pe noi insine in comparatie cu standardele pe care ni le ofera societatea. Fizicul este foarte promovat iar standardul dat, atat pentru barbati cat si pentru femei este unul greu de atins. Modul de promovare mediatic a acestor modele de urmat este unul puternic; in seriale, filme, reclame, reviste, peste tot vedem corpuri frumoase, lucrate din greu in sala de forta sau in sala de editare.

Adevarul este ca acele modele sunt simple iluzii, insa acest lucru nu inseamna ca daca tu simti ca ai ceva greutate in plus si vrei sa slabesti te inseli. Standardul la care trebuie sa ne supunem nu este cel care ni-l prezinta mass-media, este cel pe care ni-l impunem noi. A vrea sa fii in forma este un lucru de admirat, dar este si un lucru care necesita multa vointa, multa munca si mult sacrificiu. Insa, dorinta de a slabi nu este o noutate asa ca avem pe piata diverse produse care pot face calatoria spre corpul pe care tu il doresti mai lina. Produsele dietetice iti fac viata doar un pic mai placuta si mai usoara in aceasta calatorie dificila, oferindu-ti cateva din produsele tale favorite intr-o varianta potrivita regimului tau. In Constanta gasesti produse dietetice de diferite feluri la Selgros Nord.



In orice regim exista multe ispite mai ales daca esti mai pofticios sau daca reusesti cumva sa fii mereu inconjurat de ceva delicios, fie ca iesi cu prietenii in oras, fie ca ai acasa pe cineva in bucatarie care isi exercita in voie talentul. Produsele dietetice te ajuta sa iti satisfaci acele mici pofte fara sa suferi consecintele. Sunt ca un mic imbold sa mergi mai departe, rotite ajutatoare care iti ofera ceva in plus ca sa ajungi la destinatie. Dincolo de acestea, ele te pot si ajuta direct in slabire, poti folosi anumite produse dietetice in mesele zilnice sau ca si gustari.
In magazinele Selgros gasesti o gama larga de produse dietetice la preturi rezonabile care sa te ajute in regimul tau sau doar sa iti ofera o optiune sanatosa, fara zahar a produselor tale favorite.

Selgros Constanta Nord Produse alimentare si nealimentare Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO Tel: 0241 684 000 Fax 0241 684 199

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc