2017

cu reduceri

Cum sa faci un tort de ciocolata, rapid si usor

Cu totii iubim un desert delicios, dulcele acela parca ne face sa ne simtim mai bine, savoarea, crema fina dintr-o prajitura, blatul pufos dintr-un tort. Un desert bun este o rasplata data noua, de aceea cand eram mici daca faceam prostii nu mai primeam desert. Desertul in sine, fie ca e format din fructe, prajituri, inghetata, o felie de tort sau orice altceva este o etapa suplimentara a fiecarei mese, nu avem nevoie neaparat de el ca sa fim satui, dar il savuram chiar si asa. Desertul este lucrul cel mai ignorat in prepararea mesei; pentru a face un desert bun ai nevoie de timp, sa stai sa faci aluatul, sa se coaca blatul, dureaza toate acestea. Deseori pentru a evita aceasta munca suplimentara ajungem sa cumparam ceva prajituri din magazin pe jumatate bune pe jumatatea nu. Insa, poti sa faci si un desert de casa fara prea multa bataie de cap. Prepararea unei creme dureaza foarte putin, in 20 de minute e gata, iei un blat de tort gata cumparat, pui crema si bagi tortul la frigider. Simplu, usor si delicios. In Timisoara gasesti blaturi de tort la Selgros.



O crema de tort e ceva usor de preparat. In continuare o iti prezentam o reteta usoara pentru o crema de ciocolata. Este simpla si o modalitate foarte buna de a-ti face desertul favorit. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 oua
- 100 g de zahar
- 100 g de unt
- 50 de g ciocolata
- 1 pliculet de zahar vanilat
Intr-un bol de inox, pune ciocolata si zaharul vanilat si topeste-le la foc domol. Intr-un alt recipient, tot pe foc, bate ouale si zaharul pana cand se incing. Dupa ce se racesc, adauga untul, la temperatura camerei si spuma de ciocolata. Amesteca-le cu grija. Ai terminat, mai trebuie doar sa pui crema pe blatul de tort. E chiar atat de simplu.
La Selgros gasesti mai multe retete pentru deserturi savuroase, chiar aici!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc