2017

cu reduceri

CAMERA VIDEO AUTO DE BORD BLACKBOX C600

Camera video auto poate fi considerata o adevarata cutie neagra a masinii. Iti da incredere atunci cand esti expus la abuzurile din traficul rutier.

Fara riscuri in traficul rutier. Fara abuzuri ale agentilor. Fara riscul de a fi santajat. Fara grija de a plati mult.

BLACKBOX DVR C600 este cea mai performanta camera video din Romania luand in calcul raportul calitate-pret. Nu exista pe piata romaneasca nicio camera auto video care sa aiba un pret mai bun pentru aceeasi calitate.
BLACKBOX DVR C600 este o camera auto video ce poate surprinde imagini audio-video la o rezolutie Full HD. Cei 12 senzori infrarosu cu care este dotata camera, fac diferenta in timpul noptii, evidentiind detaliile de care aveti nevoie. Pentru mai multe informatii clik aici ...

Camera video auto BLACKBOX DVR C600 are un efect pozitiv asupra sigurantei, sanatatii tale si chiar daca nu te gandesti inca si asupra bugetului tau si al familiei tale ajutandu-te sa te aperi atunci cand cineva va incerca sa te santajeze pentru fapte pe care nu le-ai facut in trafic. Este un martor care nu poate minti si care nu poate fi cumparat niciodata. Este cea mai sigura dovada pe care o ai in cazul uni litigiu aparut in traficul rutier.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc