2017

cu reduceri

Activitati pentru o zi insorita

O zi insorita este un moment perfect pentru a face lucrurile pe care le iubesti cel mai mult sau cele pe care ai planuit sa le incerci. O zi cu temperaturi mari te poate face sa te simti iritat, insa o zi calda, insorita este perfecta. Iata cateva idei de activitati care le poti face intr-o astfel de zi.

Este un moment perfect pentru a face o plimbare prin parc, fie singur, fie cu cineva. Caldura perfecta pe care o poate oferi o zi insorita este suficienta pentru a te face sa te simti plin de energie si sa ai o stare de spirit buna.

O zi insorita este momentul pe care l-ai asteptat pentru a incerca ceva indraznet ca bungee jumping sau alpinism. Nu trebuie sa pierzi niciun singur minut. Cand a fost ultima data cand ti-ai vizitat gradina? Este timpul sa faci inca o data cunostinta cu aceasta si cu acel sentiment vechi pe care l-ai avut cand ai decis sa iti faci o astfel de gradina superba. Gradinaritul iti poate oferi un sentiment calmant, probabil din cauza prezentei unor plante aromatice, combinatiilor mirosurilor de plante sau imbinarii armonioase a culorilor.

Plimba-te cu bicicleta pe strada ta sau chiar mai departe. Acest lucru nu numai ca iti ofera beneficii pentru corp, ci si posibilitatea sa explorezi si sa vezi lucruri noi. Munca de zi cu zi poate fi stresanta, iar ciclismul ar putea fi exact ceea ce ai nevoie te relaxezi.

Este de asemenea, o idee buna sa te scufunzi intr-o mare de un albastru limpede sau intr-o piscina. Acest lucru ar putea fi cel care sa iti reaprinda pasiunea pentru inot si sa te faca sa incepi un antrenament bun.

O zi calduroasa este ideala pentru a face o excursie si a vizita prieteni vechi si rude alaturi de care sa iti aduci aminte de vremurile bune din trecut. Ca un pantof vechi care iti poate oferi cel mai confortabil sentiment, un prieten vechi este o persoana cu care te poti simti intotdeauna confortabil si cineva care este de incredere chiar si in vremurile deprimante.

Du-te la un magazin de arta locala si achizitioneaza vopsele machete pentru a-ti descoperi talentul ascuns. Nu iti va strica sa incerci si sa afli ca ai de fapt o fire creativa. Sau citeste cartea pe care ai incercat sa o termini, in timp ce te legeni intr-un hamac. Este unul dintre momentele cele mai relaxante de care te vei bucura vreodata.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc