2017

cu reduceri

Masinute pentru baieti

Se apropie Craciunul, una dintre cele mai frumoase sarbatori din timpul anului.
Craciunul este sarbatoarea preferata de majoritatea oamenilor, o sarbatoare cu o incarcatura emotionala deosebit de mare pentru toti, sarbatoarea care aduna la un loc famillie cu scopul de a petrece impreuna.
Aceasta sarbatoare este iubita si asteptata in special de cei mici, deoarece ei il asteapata pe Mos Craciun care le va aduce cu siguranta multe cadouri asteptate de ei.

In articolul acesta va voi prezenta cadourile cele mai dorite de catre baieti, fiind un articol destinat special pentru cei mai importanti barbati din viata noastra.
Cadourile ideale pentru un baietel sunt masinutele. Baietii adora masinile, iar acestea sunt cumparate de catre parinti inca din primele luni de viata ale micutului.

Masinutele sunt foarte diversificate, de la masini simple, clasice, masini de politie, masinute in miniatura, pana la celebrele masini teleghidate ce pot fi controlate foarte usor de catre copil printr-o telecomanda.
Daca vrei sa faci o bucurie celui mai mic omulet din familia ta, alege-i o masina de jucarie care il va incanta si cu care se va juca fara a se plictisii vreodata.
Producatorii de jucarii se inspira din lumea desenelor animate, iubite de copii, sau a filmelor animate si creeaza astfel o serie de masini pe gustul fiecarui copil.

Putem gasi masinute dine celebra serie Cars ,aceste masini fiind  destinate copiilor de peste 3 ani si sunt foarte diversificate.



Putem alege astfel una dintre masinile Cars 2, putem opta pentru masinuta Cars 2 Cruisin Lightning McQueen, sau pentru Cars 2 Cruz Besouro, sau pentru multe altele masini din aceasta serie ce imita personajele preferate din filmele animate.
Aceste jucarii sunt destinate copiilor de peste 3 ani, sunt construite din materiale de calitate conform standardelor europene si sunt foarte accesibile la pret.
Un set de jucarii foarte intersesante pentru un baietel de trei ani il reprezinta Masinuta Power 3 Gogki. Aceste masinute imita modele de masini celebre precum Volkswagen, Alfa Romeo, Lamborghini, Peugeot sau Land Rover, sunt in miniatura si sunt confectionate din metal si plastic. Poti sa ii oferi astfel copilului tau posibiliatea de a confectiona setul intreg al acestor masini.

O alta jucarie foarte intersanta din gama masinilor pentru copii , ce va fi cu siguranta un cadou deosebit este Masinuta Hotwheels din gama Color Shifter. Aceasta masinuta este speciala deoarece isi schimba culoarea la modificarea temepraturii. Nu trebuie decat sa fie scufundata in apa calda sau rece si ea isi va schimba culoarea instantaneu, copilul tau putand beneficia imediat de o noua masina fara a se plictisi prea curand. Dimensiunea masinii este de 6-8 cm, este confectionata din plastic si metal, varsta recomandata este de + 3 ani, avand un cost foarte redus de aprox 20 de lei.

Cu siguranta vom avea de unde alege, deoarece industria jucariilor s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar masinutele pentru copii detin intaietate cand vine vorba de producerea jucariilor.
Masinutele pentru copii au fost, sunt si vor ramane o prioritate cand vine vorba de o jucarie pentru copii, fiind printre preferatele atat producatorilor de jucarii cat si a celor mici care vor beneficia de ele.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc