2017

cu reduceri

Cum localizam telefon mobil pierdut sau furat


Iti prezint o lista de aplicatii extrem de utile, care ofera tot felul de instrumente pentru a va ajuta sa gasiti un telefon mobil pierdut sau furat.

Pierderea unui smartphone este o situatie care poate fi delicata, tinand cont ca, aceste dispozitive mobile sunt o parte importanta din viata noastra, unde avem stocate tot felul de informatii personale, fotografii, conversatii, email-uri, si nenumărate alte lucruri. Din acest motiv, este o idee buna sa fii pregatit/a pentru acel moment neplacut cand: telefonul ar putea intra sub o canapea, sa-l lasi intr-un taxi, sau mai rau, sa-ti fie furat.

Indiferent de caz, iti prezint aici unele aplicatii care sunt in masura sa te ajute sa gasestii telefonul smartphone pierdut.

Pentru a localiza un smartphone furat!

Aplicatii pentru Android
Android Lost. Cu ajutorul acestei aplicatii poti controla telefonul de la distanta, prin Internet sau SMS. Indiferent de optiunea aleasa poti activa GPS sau WiFi pentru a stii exact unde este, poti sterge toate datele de pe telefon, daca este necesar, si mai poti activa ecranul de blocare, printre altele. Aplicatia este gratuita.

Lookout Security Antivirus. Pe langa faptul ca un antivirus integrat, versiunea gratuita va permite sa localizati telefonul oriunde va aflati, si va declansa o alarmă chiar si atunci cand este setat pe "mute". De asemenea, va pastra locatia in cazul in care bateria se apropie de finalizare. Daca alegi versiunea PRO vei avea o serie de optiuni, cum ar fi rotirea ecranului de blocare si de a sterge tot de pe telefon.

Aplicatii pentru iPhone
Find My iPhone. Aplicatie creata de Apple pe care o poti instala gratis si functioneaza pentru orice dispozitiv cu iOS, cum ar fi: iPod sau iPhone. Atunci cand sunt activate se va declansa o alarma sonora timp de doua minute, chiar daca este setat pe silentios, va bloca telefonul cu o parola, va afisa un mesaj personalizat pe ecranul de blocare, afii locatia exacta unde dispozitivul se afla si, de asemenea iti permite sa stergi toate datele la nevoie.

FoneHome. Cu toate ca nu este o aplicatie gratuita, aceasta vine cu insotita de caracteristici unice. Poate face o fotografie de la distanta, astfel incat sa poti vedea fata persoanei care are iPhone tau. Daca tocmai l-ai pierdut va emite un sunet pentru a localiza zona unde se afla, cu ajutorul functie sirena de alarma. In ceea ce priveste locatia, poti activa de la distantaGPS-ul si, de asemenea obti actualizate la fiecare minut de la locul unde se afla telefonul.

Sper ca aceste informatii iti vor fi de mare ajutor in cazurile neplacute de a pierde telefonul.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc