2017

cu reduceri

Noutati - Whatsapp si Google Now

Ai promis ca nu te mai intorci la WhatsApp. Ti-ai promis ca te lasi definitiv de aceasta dependenta a chat-ului pe Whatsapp.  Problema este ca Google a pregatit o noua functie care va face sa te intoarci la WhatsApp din nou.

Google a actualizat functia sa Google Now, atat pentru Android cat si iPhone pentru a oferi utilizatorilor trimiterea de mesaje cu o dictare (mai precis mesaje inregistrate vocal). Pana in prezent, aceasta optiune a fost disponibila numai an limba engleza! Cu aceasta optiune, poti trimite mesaje fara a atinge ecranul telefonului. Mai usor si simplu de atat imposibil!

Doar spune-asistentului virtual Google "Ok, Google, trimite un mesaj la Gainusa B. din agenda mea WhatsApp" si WhatsApp alaturi de  funcita activata Google Now incepe sa se pregateasca totul. Apoi, trebuie doar sa dicteze mesajul audio ( "Gainusa B. imi datorezi o mie de euro si eu vin la tine dupa bani") si confirmati. Mesajul vocal este trimes instantaneu.

Ai un telefon cu Android sau iPhone si doresti sa activezi aceasta optiune geniala? Iti explic cum se face! fara prea multa bataie de cap.

Pentru Android, trebuie sa deschizi Google si atingi pictograma Meniu, apoi mergi la Settings - Voice - Detectarea "Ok Google". o activezi. Urmeaza instructiunile pentru a verifica Google cum suna vocea ta.

Pentru iPhone, deschide aplicatia Google. In coltul din stanga sus, atinge fotografia ta.  Atinge cautare vocala, activeaza optiunea de a incepe o cautare atunci cand spui "Ok, Google". Apasa efectuat. Totul a pregatit!

Asta este tot.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc