2017

cu reduceri

Laptopuri Refurbished

Cauti un laptop bun dar sa fie ieftin, ai ajuns unde trebuie. Iti recomandam sa achizitionezi laptopuri refurbished deoarece beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate (licenta Windows 8, 7 home si pro) cu posibilitatea de upgradare a windows 10.
Pretul unui laptop cu licenta incepe de la 800 Lei.

Laptopurile comercializate sunt produse business, performante si fiabile.

Achizitionand un laptop refurbished economisesti bani. Cum am aratat mai sus, majoritatea laptopurilor beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate. Sunt testate individual de furnizori, de specialistii CIT Grup si prin instalarea sistemului de operare. Laptopurile refurbished arata mai bine decat cele second hand, hard disk-ul, memoria si bateria sunt testate.

Primesti 3 ani garantie, iar daca in 60 zile nu esti multumit de laptopul achizitionat, va fi inlocuit fara alte intrebari.

Se livreaza in 24 de ore, ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat, kit instalare sistem de operare, drivere, antivirus bonus si toate cablurile aferente.

Pentru mai multe informatii, precum: modele laptopuri, date tehnice, preturi, si aprecieri din partea clientilor, clik Laptopuri Refurbished

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc