2017

cu reduceri

Routere Wireless (WI-FI)

evomag.ro%20 Un router Wireless integreaza posibilitati de conectare in retea prin fir/wireless, si este proiectat pentru utilizarea in cadrul retelelor de acasa sau de la birou. Majoritatea routerelor folosesc tehnologia MIMO, si creaza o conexiune wireless avansata si de inaltă performanta, fiind ideale pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online. Quick Setup Security (QSS) asigura criptarea WPA2 la simpla apasare a butonului QSS de pe carcasa produsului, pentru protectia retelei impotriva intruziunilor din exterior.

Ce ofera Tehnologie CCA - Semnal wireless stabil?
Tehnologia CCA™ (Clear Channel Assessment) evita in mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, si asimileaza avantajele caracteristicii de channel binding, amplificand performantele conexiunii wireless.

IP QoS - alocarea eficientă a latimii de banda! 
Intr-o retea wireless, navigarea haotica pe Internet si activitatile de download intens ale utilizatorilor interni conduc de cele mai multe ori la o suprasolicitare a acesteia si la o latime de banda insuficienta. Alege un router cu functia IP QoS, va asigura o utilizare optima a latimii de banda, prevenind congestionarile si abuzurile. In acest fel, utilizatorii unei retele mici beneficiaza de latime de banda proprie alocata, fiind diminuat impactul negativ al aplicatiilor mai putin importante asupra performantelor retelei.

Doresti un router cu tehnologia amintita mai sus? vezi mai multe informatii AICI

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc