2017

cu reduceri

Imprimante termice de la Constalaris

Cand auzim cuvantul “imprimanta”, cu totii ne gandim la acesl dispozitiv pe care il conectam la calculator si cu ajutorul caruia reusim sa tiparim documente si fotografii. Insa exista mult mai multe tipuri de imprimante, care au aceeasi functie de printare, dar care sunt utilizate intr-o maniera putin diferita decat cea clasica, pe care o stim cu totii.

In domeniul comertului, fie ca este vorba de magazine sau de locuri de deservire publica, se folosesc si alte tipuri de imprimante, cum ar fi imprimanta bonuri sau imprimanta termica chitante. Aceste dispozitive sunt foarte utile si usor de exploatat de catre oricine. Folosind aceste tipuri de imprimante scade foarte mult timpul de asteptare al clientilor, deoarece bonurile sau chitantele sunt tiparite usor, iar datorita faptului ca dispozitivele amintite permit si conectare sistem de gestiune sau conectare sistem pos, sunt eliminate erorile potentiale.

Imprimanta termica HPRT de la Constalaris este o imprimanta de departament ce permite conectarea prin USB si LAN HPRT PPT2-A la sistemul POS sau la cel de gestiune. Are un design atragator si o interfata prietenoasa, de aceea putand fi utilizata si de catre persoane care nu au cunostinte avansate legate de acest tip de tehnologie. Pretul foarte accesibil al produsului include si costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Acest tip de imprimanta termica are o viteza de printare mult mai mare decat imprimantele clasice (100 de milimetri pe secunda), calitatea tipariturii este mult superioara datorita tehnologiei pe care o utilizeaza- printare termica- (comparativ cu imprimarea cu ajutorul tusului, pe care o folosesc imprimantele clasice), si in plus necesita costuri foarte reduse de exploatare, deoarece nu necesita decat foarte putine consumabile- respectiv rolele de hartie speciala, fata de celelalte imprimante care au nevoie de topuri de hartie si cartuse cu tus special.

Imprimanta termica are avantajul calitatii ridicate a tipariturilor si a eficientei costurilor, permite conectarea la mult mai multe aplicatii si platforme de lucru, avand in acelasi timp o multitudine de interfete.

O imprimanta termica este mult mai productiva decat una clasica si mult mai rezistenta, pentru ca este construita pentru a efectua un singur tip de activitate si este proiectata sa reziste si in conditii deosebite: praf, umiditate, etc.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc