2017

cu reduceri

Echipament sportiv pentru copii de la Joma Romania

Sportul este o componenta foarte importanta din vietile noastre si nu trebuie sa lipseasca din activitatile zilnice. Mai ales in cazul copiilor, deoarece sportul are o influenta foarte puternica asupra dezvoltarii armonioase a celor mici si asupra starii lor de sanatate. Facand sport, copii devin mai puternici, musculatura si oasele se dezvolta armonios, iar sistemul imunitar este intarit.
Indiferent care este sportul fata de care copilul dumneavoastra manifesta atentie si atractie, este important sa il sustineti si sa il incurajati in permanenta. Totodata, trebuie sa va asigurati ca cei mici au echipament adecvat pentru a practica un sport. Un echipament adecvat are masura potrivita, chiar daca cei mici cresc repede si sunteti nevoiti sa il schimbati de doua ori pe an. Daca este cu o marime prea mic echipamentul sportiv il va deranja si ii va limita libertatea de miscare, iar daca este prea mare devine inconfortabil. In ambele situatii pot aparea anumite riscuri de accidentari. Pe langa echipamentul sportiv propriu zis este important sa acordati o atentie sporita si echipamentului de protectie.
La Joma Romania gasiti o gama completa de echipamente sportive pentru cele mai populare sporturi in randul copiilor: fotbal, baschet, volei, tenis, handbal, etc. Toate produsele sunt confectionate in conformitate cu normele europene in vigoare, din cele mai bune materiale. In plus, pe langa imbracaminte si incaltaminte, gasiti si foarte multe accesorii (genti, mingi, etc) pentru practicarea sporturilor sau mersul in drumetii. Avand in vedere ca Joma este unul dintre sponsorii echipei nationale de fotbal a Romaniei, veti putea achizitiona celor mici chiar si un echipament complet, replica fidela a celui purtat de fotbalistii nationalei (inclusiv ghetele sau manusile de portar!).
Daca nu aveti posibilitatea sa vizitati showroom-ul Joma din Bucuresti, aveti la dispozitie ocazia de a achizitiona produsele dorite de pe site-ul Sportdistribution.ro, care este cel mai mare magazin on line reprezentanta a brand-ului Joma in tara noastra. Produsele pe care le comandati on line pot fi ridicate direct de la show-room sau va pot fi livrate, in limita stocului disponibil, in cel mai scurt timp posibil prin intermediul serviciilor de curierat.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc