2017

cu reduceri

Tehnologie Germana Noua Pentru a Reduce consumul de Electricitate

Esti satul de facturile imense la curent? Este de inteles. Costurile facturii la electricitate au crescut simtitor in ultimii ani, cu tot mai multi proprietari platind sume peste 250 lei pe luna. Aici nu vorbim ca aparatele electrocasnice consuma mult mai mult decat inainte, pur si simplu cresc tarifele la electricitate.

Ce se poate face in privinta asta?
Economisirea electricitatii prin reducerea folosirii luminii nu prea face vreo mare diferenta in ce priveste costurile, iar oprirea aerului conditionat nu este o alternativa buna pe timp de vara, si nici a radiatorului de caldura pe timp de iarna. Intrebare: ce ne ramane de facut?

Exista un alt fel de optiune pentru care nu trebuie sa va schimbati complet stilul de viata?
 Iata un raspuns: achizitionarea si folosirea dispozitivului Power Factor Saver. Nu stiai despre acest produs? Iata o explicatie simpla a principiului sau de functionare. Power Factor Saver este un dispozitiv pe care îil introduci doar in priza in casa, vila, apartament, magazin, salon de înfrumusetare, centru fitness si SPA, casa de vacanta sau chiar in spatii comerciale, in depozite si birouri, sau oriunde altundeva. Poate fi folosit in orice locatie.
- Considerați-l un ajutor pentru a deveni eficienți, citeste toate informatiile aici

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc