2017

cu reduceri

RAM Def 2.71 XTreme - elibereaza memoria RAM

eLiberator de spatiu memorie RAMFolosirea calculatorul pentru mai mult timp si in special descarcarea de programe, memoria RAM incet se satureaza de informatii. Normal atunci cand programele se inchid in memoria se elimia informatiile temporal si implicit elibereaza spatiu in RAM, dar de multe ori acest lucru nu se intampla.

Calculatoarele moderne au un spatiu mare de memorie RAM de obicei, nu acelasi lucru se poate spune de o memorie mai mica de 512 MB unde de multe ori se observa o degradare de performanţă ca urmare a unei memori ocupata complet.

RAM Def este un mic program de Windows care defragmentează memoria RAM, lăsând spatiul liber în câteva secunde. Dupa descarcarea programului liberarea spatiului se poate face manual sau automat, se mai poate stabili un nivelul de alertă atunci cand memoria se apropie de saturatie, si în plus vă permite să adăugaţi o pictogramă (icon) lângă ceas, care va indica in permanenta gradul de ocupare a memoriei.

Descarca gratis de aici RAM Def2.71 XTreme

2 comentarios:

  1. -Buna ziua!
    *Dl. Constantin si tuturor vizitatorilor!*
    -Optimizarea unui Win_OS (lowlevel) reprezinta o provocare chiar si pentru cunoscatori* ceea ce recomanda folosirea a tot felul de utilitare create special (pentru incepatori) si care isi fac treaba (intr-o prima faza)dar,in nestiinta de cauza,dezamagirea apare la scurt timp de unde se vede necesara aprofundarea teoriei referitoare la optimizarea unui Win_OS,a modului in care functioneaza si nu in ultimul rand la notiunile de compatibilitate hardware (elemente fizice din componenta,inclusiv de Ram) si/sau necesarul de software (programe/utilitare/applicatii/drivere)care sunt in cele mai multe din cazuri,cauza ce determina o functionare lenta/instabila a PC si chiar Laptop.Nu cu mult timp in urma foloseam si eu un XP_Ram_pro de la C'net sau de la I'Obit/game booster'ul insa am ajuns la concluzia ca varianta cea mai simpla este si va ramane simplitatea si nu complexitatea.
    Urez succes tuturor celor ce vor fi interesati de cunoastere,carora le recomand aceasta provocare,rezultatele vor fi pe masura,testat!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Cristescu, bine ai venit alaturi de comunitatea noastra si multimesc pentru informatie, impreuna reusim sa ne dezvoltam experienta acumulata in diferite domenii.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc