2017

cu reduceri

Cum adaugi bannere flash in Blogger

Cateva trucuri pentru blogul tau. Bannerele Flash sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a aduce un plus de interactiune ofertei comerciale prezentate clientului, fata de cele obisnuite, statice. Desi aspectele legate de rata lor de conversie sunt in continuare relativ controversate, superioritatea bannerelor flash a fost evidentiata de-a lungul timpului. Indiferent de performantele lor fata de bannerele web obisnuite, bannerele flash reprezinta o unealta utilizata in mod curent de majoritatea advertiserilor.

In situatia in care utilizati platforma Blogger a celor de la Google, probabil ca v-ati confruntat de-a lungul timpului cu o serie de probleme referitoare la utilizarea bannerelor Flash care au implementat in cadrul lor parametrul clickTAG.

 Desi majoritatea inconvenientelor sesizate in trecut par sa se fi rezolvat in versiunea curenta a platformei Blogger, una din problemele cunoscute se referea la faptul ca toate caracterele scrise cu majuscule erau transformate implicit in minuscule, pentru orice cod de embed utilizat, iar clickTAG-ul bannerelor flash devenea astfel inactiv.

Drept urmare, bannerele afisate nu functionau corect de fiecare data, iar utilizatorii care dadeau click pe o astfel de unealta nu erau redirectionati catre paginile advertiserilor promovati.

Pentru a va asigura ca bannerele flash preluate din orice site functioneaza corect in cadrul platformei Blogger, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos: 1. Preluati codul html de embed al bannerului flash.


2. Inlocuiti toate ghilimelele simple () din cadrul codului de embed cu ghilimele duble ()
3. Plasati bannerul in blog, fie printr-un widget, fie direct in continutul post-ului vostru.


Adaugarea bannerelor flash prin widgeturi in platforma Blogger:

4. Testati bannerele adaugate.


Urmand acesti 4 pasi simpli va puteti asigura ca bannerele Flash cu clickTAG implementat vor functiona corect daca site-ul vostru are in spate platforma Blogger.

Intr-un viitor post voi explica cum se ataseaza bannere flash pe o plataforma de WordPress

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc