2017

cu reduceri

Cum sa tranferi fisiere mari pe Internet

Cu siguranta te-ai lovit de imposibilitatea de a trimite fisiere mai mari de 0,25 MB, prin seviciile de email oferite de Gmail, Yahoo sau Hotmail, fie ca vorbim de poze, filmuleţe sau alte fişiere.

Eu presonal am intalnit tot felul de probleme la urcarea unor tipuri de fisiere cum ar fi: ( mp3, .exe arhivat, etc) pe care mail-ul nu le accepta din diferite motive. Totodata, la diverse backup-uri de site-uri, se repeta adesea problema limitarii spatiului de upload al serviciului de mail.

German ElectronicsAm folosit diverse servicii alternative cum ar fi:  wetransfer.com sau fer.ro pana cand a trebuit sa transfer un backup de 2GB si ce sa vezi nu am reusit. Deoarece depasea limita pentru al trimite gratis, a trebuit sa impart fisierul in doua parti si ce sa vezi, a durat 60 minute ca sa fie trimis.

Din fericire am cauta pe net si am gasit cateva programe gratuite care permite tranferul gratuit de fisiere cu o marime de pana la 5 GB, in continuare am facut o lista cu 4 servicii file upload pe care le poti utiliza cu incredere.

1.  File Dropper un serviciu ce iti permite sa trimiti cele mai mari fisiere din aceasta lista de 4 servicii. Cu File Dropper poti transfera fisiere gratuite de maxim 5GB. Aproape ca nu esxista nici o limita pentru tipul de fisier urcat, poti incarca filme, muzica, fotografii, executabile si aproape orice. O singura "problema" pe care o are acest program este ca nu permite urcarea de mai multe fisiee simultan.

2. FileSocial o metoda simpla, trimite fisiere prin Twitter. Ce trebuie sa faci? doar urci fisierul si va posta automat un link catre respectivul fisier. Se poate urca aproape orice fisier (jpg, mp3, avi, ppt, zip, doc, bin) iar folosirea contului tau de catre FileSocial este securizat prin oAuth.

3. Tonsho este un serviciu diferit. Practic, nu este necesar sa urci singur fisierul pe un serviciu de upload si apoi sa-ti iei link-ul pe care sa-l trimiti pe mail. Acest serviciu se integreaza in Thunderbird si Microsoft Outlook , iar fisierele care sunt prea mari sa fie trimise prin serverul providerului de mail, sunt urcate prin Tonsho. ATENTIE! Daca esti de acord sa-ti treci fisierele printr-un alt server si nu ti-e teama de confidentialitatea datelor, atunci incearca Tonsho.

TransferBigFiles iti permite sa trimiti fisiere mari si securizate de pana la 1 GB. Se poate securiza prin parola si prin intermediul formularului ti se permite sa adaugi observatii sau alte informatii catre peroanele care trimiti fisierele.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc