2017

cu reduceri

Skype si noul sau traducator de voce

Skype si traducator sau de voce este in sfarsit disponibil pentru toti utilizatorii Skype, pentru sistemele de operare Windows 8.1 si 10. Aceasta optiune este o tehnologie revolutionara de traducere Microsoft, care pana acum a fost in curs de testare ca aplicatie separata.

Skype Translator, este acum integrat in Skype, traduce tot ceea ce spui in chatul Skype, in timp real, deci poti continua sa faci conversatii vocale cu alte persoane, chiar daca nu vorbesti aceeasi limba. Dar, de moment setarea este disponibia numai pentru 7 limbi: spaniola, engleza, portugheza, franceza, italiana, germana si chineza mandarina. Pentru alte limbi trebuie să utilizati traducatoarele clasice de text. Gurile rele spun ca, in decursul acestui an vom avea si noi optiunea traduceri vocale in limba romana.


Dupa cum se vede in imaginea de sus butonul de traducere se afla in partea dreapta sus, mai precis sub butoanele de activare videi si telefonie (este incercuit de mine cu rosu).

Pentru a te bucura de noua facilitate de traducere Skype, trebuie doar sa actualiza aplicația la cea mai recenta versiune, care include deja tranzlatorul. Desigur, acum il poti utiliza numai daca ai Windows 8.1 sau 10.

Adevarul este ca, Skype reuseste in ultima perioada sa realizeze actualizari tot mai bune. Ii felicit!!! Daca nu ai aplicatia Skype instalata pe calculator, poti sa o descarci gratis download SKYPE direct in limba romana.

CitGrup.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc