2017

cu reduceri

Imprimanta potrivita pentru birou

Mediul de afaceri sa dezvoltat extrem de mult in ultima perioada motiv pentru care in momentul de fata se pune accent foarte mare pe lucrul la birou. Acest lucru implica printre altele si lucrul cu un copiator ori cu imprimante profesionale. In cazul in care ai de ales cu ce tip de imprimanta sa lucrezi trebuie sa stii ca pe piata de profil exista doua tipuri de multifunctionale care din punctul meu de vedere sunt utile pentru cei care lucreaza in cadrul unui birou. Este vorba despre imprimanta inkjet precum si imprimanta laser. Avand in vedere ca ambele tipuri de imprimante prezinta atat avantaje cat si dezavantaje in cele ce urmeaza voi prezenta cateva detalii atat despre avantajele pe care aceste imprimante le ofera cat si despre dezavantaje, astfel incat la finalul acestui articol sa poti alege tipul de imprimanta care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.

Pentru ca timpii morti sunt de evitat in timpul serviciului viteza de imprimare a unei multifunctionale reprezinta unul din criteriile esentiale atunci cand se achizitioneaza un astfel de instrument. Privind doar din acest punct de vedere imprimantele inkjet reprezinta de departe cea mai buna solutie pentru ca ofera o viteza de imprimare foarte buna.

Daca in ceea ce priveste viteza de imprimare castigatorul este imprimanta inkjet in ceea ce priveste calitatea imprimarii imprimanta cu laser castiga lupta. Acest lucru se datoreaza atat tehnologiei performante care sta la baza acestui tip de imprimanta precum si datorita faptului ca imprimanta inkjet nu exceleaza din acest punct de vedere.

Nu in ultimul rand, costurile reprezinta un alt criteriu avut in vedere atunci cand se achizitioneaza o imprimanta, indiferent ca este destinata uzului personal ori pentru uz profesional. Privind doar din acest punct de vedere nu pot afirma cu precizie ca una dintre cele doua tipuri de imprimanta e mai buna. De ce? Pentru ca ambele tipuri de imprimante au atat avantaje cat si dezavantaje. Costul de achizitie al unei imprimante cu laser este mare in comparatie cu pretul de achizitie al unei imprimante inkjet. Lucrurile se inverseaza in momentul in care vine vorba despre costurile de intretinere ale celor doua tipuri de imprimante. In cazul in care nu te poti decide care imprimanta iti ofera mai multe avantaje din punct de vedere financiar dar si pentru o cat mai buna optimizare preturi recomand inchiriere copiatoare. Pe langa faptul ca poti inchiria copiatoare Konica Minolta printre altele, costurile sunt mult mai reduse decat in cazul achizitionaii unei imprimante. Pentru mai multe informatii in acest sens Ecopier.ro este solutia.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc