2017

cu reduceri

Cad este momentul sa se apeleze la albirea profesionala?

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru o imagine impecabila este un zambet stralucitor. De aceea, este necesar ca dintii sa fie albi si curati, acest lucru spunand multe atat despre igiena orala a fiecaruia, cat si despre starea de sanatate. O data cu avansarea in varsta, dintii incep sa isi schimbe culoarea alba naturala. Acest lucru este accelerat de consumul anumitor alimente care au in compozitie coloranti puternici, precum cafeaua sau vinul rosu. Pe deasupra, incep sa apara cariile si sa se acumuleze tartru pe dinti, care duc spre o culoare galbuie a dintilor.


Datorita faptului ca din ce in ce mai multi oameni pun pret pe un zambet fermecator, cu dinti albi si sanatosi, au aparut diverse modalitati de albire a dintilor, in cabinetele si clinicile stomatologice. Una dintre acele tehnici pe care medicii dentisti de la clinica stomatologica Dentfix Ivory le pune la dispozitia clientilor, este albirea profesionala, metoda care este si cea mai rapida si eficienta .

Desi exista foarte multe metode si sfaturi venite de la prieteni sau de pe internet pentru a albi dintii, cea mai eficienta si de scurta metoda este aceea care se realizeaza de catre un medic dentist.

Albirea profesionala a dintilor este o metoda care implica aplicarea pe dinti a unui gel pe baza de peroxid de hidrogen, care reuseste sub efectul unei lumini speciale, laserul, sa decolorize dantura . Aceasta procedura este efectuata intr-o singura vizita la medicul dentist, in aproximativ o ora.

Insa, inaintea luarii deciziei de a apela la acest tratament de albire professional, este necesara o consultatie la medicul dentist care se ocupa de estetica dentara si pe care clinica stomatologica il pune la dispozitie.


 Astfel, medical dentist poate, pe langa recomandarea de a apela la tratamentul de albire professional al dintilor sa va sfatuiasca si in privinta utilizarii unui aparat dentar , pentru a corecta pozitia unora dintre dinti sau orice alte modificari ar parea necesare.

 Astfel, pentru a va bucura de un zambet atractiv este posibil ca specialistul de la clinica stomatologica Dentfix sa va recomande si alte proceduri sau tratamente, de care ar fi bine sa tineti cont pentru a va bucura de o dantura sanatoasa pentru o perioada cat mai mare de timp.

 Albirea profesionala este o procedura ale carei efecte pot fi simtite pentru o perioada de la cateva luni si pana la cativa ani, insa gradul de albire depinde in functie de fiecare pacient in parte. Efectul acestui tratament depinde de modul in care arata initial dantura, dar si de cantitatea de gel folosita. De asemenea, efectul poate fi mentinut si in functie de modul in care se vor mentine obiceiurile alimentare.


Exista anumite indicatii de care fiecare pacient care beneficiaza de detartraj sau de albirea profesionala trebuie sa tina cont, si anume:
- Perierea dintilor de cel putin doua ori pe zi
- Evitarea consumului alimentelor care contin coloranti puternici
- Este recomandata renuntarea la fumat
- Este recomandat sa fie evitate alimentele acide o perioada de cateva zile.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc